Ødelagt!

Hei!

Dataen min er ødelagt! Den går av før den går på! Det er så irriterene! Så jeg kommer ikke til å ha noen bilder eller noe på bloggen! Bare eksembel bilder, og google bilder! (Eller tror ikke vi har eksembel bilder!) Pappa kommer jo sikkert hjem snart da! Han har vært vekke i nesten en månede! Han kommer hedligvis hjem før jul!

- Har du noen tips til hvordan jeg kan fikse PC-en min!?

Sunniva<3
Hurra!

Hallaien!

Nå skal jeg skrive litt om sist uke da, også bitte, bitte litt fa i dag!

Vel, vi har jo daget pepperkakehus da så egentlig ble helt ødelagt! Så vi skulle lage nytt et en annen gang! Men så har vi vært på vestkanten, gjort mye gøy, bla, bla, bla! Også har vi sett på film, blåfjell, nissene over skog og hei(sykt morsomt!), Jeg har også plutselig begynt å like JB! Syntes så syn i han. Skal si hvorfor litt senere. Kanskje på neste innlegg! Også har vi pyntet juletre i dag, spist kina mat, sett på film osv. Og på skolen i dag gjorde vi ikke noe spesielt en gym. Da hadde vi dodgeball og rugby!

PS: Danse videoen kommer snart av meg og Tina! Skal redigere den! Da blir den enda mer kul!

Pynting!

Nam, nam!

Ødelagt!:((PS: Aldri begynn å pynte før du setter det sammen! Sett det sammen så pynt det! Slik ble det ødelagt, fordi at vi pyntet det først! Første gangen vi gjorde det!)

Månen!

Store øredobber eller!?

Søte Sofie som sover!(Det var ikke lyst når hun sov assa! Det var bare blitsen min:D)

Godt med twix!

Me!<3

- Hva har du gjort på!?

Sunniva<3
Jule-konkurranse!

Hei!

Nå er jeg med i konkurransen til Martine C. Karlson. Altså http://martineck.blogg.no/!

Så jeg tror har sendt nå hun Martine en melding om kjolen og det så håper jeg vinner!

Martine<3

- Er du med i konkurransen hennes? Gå innpå bloggen hennes og bli med. Det er kule og gode premier! :D

Sunniva<3
Et av de kuleste videoene jeg har sett!

Hei!

Fant en video som jeg så for lenge siden!

Du må se den!

Håper du liker

- Har du sett en video som er så kul før!?

Sunniva<3
Liggebesøk på en skoledag!?

Halla!

I går skulle jeg på liggebesøk hos Tina. Første gangen jeg sover hos noen før en skoledag! Mamma skulle på jobb, og Sofie var med henne, og det ville ikke jeg, og da fikk jeg lov til å overnatte hos Tina! Vi spiste dots, også tok det kanskje en halv time til vi var ferdig å lage en familie på sims. Også spiste vi skive. Også stakker Nora som er syk gulpet!(Ikke akkurat gulpet da men, ja!) Også danset vi. Vi var våken til kl 12:30 cirka.

Og i dag våknet vi sånn kl 07:13! Vi spiste skive til frokost, og gikk til skolen med Elise. Etterpå på skolen så øvde vi til juleavslutningen, også var vi på adventssamlingen, og Sofie sang solo på "i en natt"! Hun var så flink! Også når jeg sto i kantinen, fant jeg ut at noen liker meg!.......... Men så ryddet jeg på slutten av skoledagen da. Når jeg kom hjem spiste jeg kjøttsuppe til middag osv!

Milo!<3

Etter dusjing!

På vei fra skolen! Snurret rundt! Pågrunn av blitsen, så lyste refleksen på sekken min!

PS: Skulle egentlig legge ut en video av når meg og Tina danser en kul dans, men så kom ikke videoen innpå bloggen, så da tar jeg den innpå en annen gang!

- Har du overnattet på en skoledag en gang?

Sunniva<3
Julekonsert!

Hallaien!

Nå har jeg vært på julekonsert! Man kunne betale så mye man ville! Vi kunne betale 0 kr, 10kr, 1000kr! Vi sang gjennom 21 sanger! Jeg sang 3 sanger! Meg og Tina sang samme sanger. Vi skulle egentlig synge "til ungdommen" men det ble det ikke noe av! Også skulle egentlig vi synge "mitt lille land" men det ble det heller ikke noe av. Altså vi skulle ikke synge solo da men, ja! Det var gøy! Også var meg og Tina feite engler. Det var også noen som hoppet ned fra skole taket! Altså i tau! Julenisser!

Også etter på når vi var ferdig fikk vi varm saft og gløgg! Det var kjempe godt! Også akte jeg med Tina, Ingvild og noen gutter en lang stund! Det var kjempe gøy! Når jeg var på vei hjem var det noen gutter som irriterte meg! Men det var bare gøy! Jeg kom sånn hjem cirka kl 20:15 et eller annet!

Også når jeg kom hjem fikk jeg mandarin, honning melon, og masse nonstopp! Det var kjempe godt! Jeg var også på PC-en min! Jeg er mest på bloggen og sånt nå! Har du ikke merket det!?

Her er et av stedene der jeg rysjet ned!

Halve skolen min!

Tatt av meg! Litt dårlig bilde! Fint eller!?

- Har du sunget solo på en sang for et helt publikum en gang!?

Sunniva<3
Julekonsert osv!

Hei!

I dag øvde vi til julekonserten i morgen. Det var kjempe kaldt å bare stå i ro! ÅH! Vi sto der bare i 1 og en halv time!(bare?) Men også gikk vi inn i gangen og var der i nesten 1 time! Koselig!

Også skulle Tina hjem til meg da! Vi gjorde lekser, spiste pizza, var på PC-en, så på blåfjell, også gikk det selvfølgelig ikke an å installere "Sims" på PC-en min bare pågrunn av de pokkers programmene jeg har! Også løp vi ut i snøen då helt barbeint! Det var iskaldt! også klarer jeg ikke å tenke på at julekonserten er i morgen! Jeg synger på 4 sanger! PS: Jeg trakk kalenderen i går! Jeg fikk en yatzy spill, sandwich godteri, og julenisse klistremerke!

Fy flate det har komt mye snø på bare 2 dager!

Gjett om at det var kaldt!

Tror Tina syntes det var kaldt også!

- Har du mye snø der du bor!?

Sunniva<3
Min helg!

Hei!

I helgen har meg og Sofie vært på liggebesøk hos Marita! Kero ble veldig glad for å se meg!(Hunden til Marita!) Også på fredag: var jeg i bursdagsbesøk til Marita! Vi var på badeland, og skulle vi hjem til henne, og spiste taco og kake! Vi har også fått besøk av en liten skjønn gutt som heter Andreas og faren! Men når jeg var på liggebesøk! Vi har spist mye snop og vert lenge oppe! Sånn til kl 01:30! Også så vi på "Jørgen+Anne=sant!" Litt i hvert fall til den klikket! Men også har vi vært på rema 1000, og vært ute, og gjort mye gøy! Her kommer det noen bilder!:

På vei til badeland!

Etter besøket!

Marita og Sofie!<3

Marita og en søt liten gutt som heter Andreas!

Snope pose!<3

Også knakk den ene foten til bordet!

Sjokolade!<3

Marita!<3

- Hva har du gjort i helgen!?

Sunniva<3
Super duper gøy!

Heisan!

I dag fikk vi inn naturfagsprøven! Jeg fikk 31/33! Også sang jeg jo da "all i want for christmas" på huskonserten på skolen! Det var kjempe gøy! Også etter skolen var jeg med Tina hjem. Vi spiste tomatsuppe. Også skulle jeg på elevkveld, det var den siste elevkvelden i år! De kastet ut godteri på gulvet! Også har vi trukket kalender i dag! Men Susanne i klassen min fikk gave, og snop! Også har vi gave kalender hjemme også, og snope kaldender! I dag i gave kalenderen fikk jeg øredobber, og i snope kalenderen fikk jeg sjokolade!:D Jeg har også klippet håret mitt! Også fikk jeg kakao med krem i dag! Og endelig er leseaksjonen ferdig da, sånn at jeg ikke trenger å stresse med det! Nå kan jeg bare kose mye på PC-en!

Halv månen og noen stjerner!

Tina!<3

Tina og Elise!<3

Meg!<3

Fint!

Ha, ha!

Tina sitt lange smykke!?

Victor, Tina og Vegard!

Victor, Tina, Fredrik og Odin:D

Alle guttene sto på benkene og danset til sangen "i`m sexy and i know it" Ha, ha! http://www.youtube.com/watch?v=wyx6JDQCslE&ob=av2e

Meg på dansegulvet!

Syns om hårklippen!?

Godt med kakao med krem!<3

video:30112011191Her er en video når guttene danset på benkene! Men det var ikke til "i`m sexy and i know it" He, he!
 
- Hva har du gjort i denne uken som har vært kjempe gøy!?
 
Sunniva<3


Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits