Lørdag+Søndag=Venner!

video:29102011060
Her er en video om larven som vi fant!
 
Hei!

På lørdag: har vi vært på FLL(kjedelig) Men vi spilte bordtennis etterpå(gøyt!) Også jeg vært mest sansynlig med Tina! Vi var litt inne hos Tina. Vi gikk på rema 1000(syklet), vi kjøpte snop, og Tina kjøpte et toppblad også,  også ødela selfølgelig Victor og Mathias.E.N. for oss da!(De tok ringen til Tina!), også kom posen til Tina men topp baldet og snopet i hjulet slik at all snopet falt ut av posen og topp bladet. Etterpå så fant vi en liten svart, pels, larve. Vi kalte den for Balcki! Vi fant mange bladert til den. Men Tina mistet den. også skulle vi har besøk av Anette og spiste pinnekjøtt(godt), også skulle jeg på liggebesøk hos Tina da! Men vi fikk tak i henne til slutt. Vi kjørte opp til henne, så var hun ikke hjemme og når vi skulle hjem igjen(ble kanskje ikke liggebsøk da for vi fikk ikke tak i dem!) så vi dem. Så vi dem i bilen. Så vi stoppet bilen og jeg løp bort til Tina!(hun var også i en bil!) Etterpå hentet jeg tingene mine. Så spilte vi sims 3, spiste snop, og spiste lefser til middag. Ingenting som jeg ville bruke kunne eller virket ikke. Begge ipedene og jeg kunne ikke bruke nintendoen for jeg kunne bli overtrøtt av lyset. Etterpå skulle vi legge oss.

På søndag: sto vi opp og slte sims 3. Vi spiste sjokolade knuter(godt) til frokost som jeg hadde med meg. Etterpå skulle jeg hjem og spste hamburger. Også fikk jeg da låne ett av sims 3 spillene men så virket det ikke pågrunn av en eller annekode. Også skulle jeg til en som heter Shiva. Jeg spilte nintendo i bilen. Når vi kom spiste vi snop, og spaggetti og sånt. Så spilte vi nintendo. Etterpå når vi skulle hjem dusjet vi. Etter det så jeg en gøy serie med mamma. Så skulle jeg legge meg!

FLL laget!

Tina når hun spiller bordtennis<3

Blacki når Tina holder han/hun!

Blacki sitt nye hjem!(var)

Anette<3

- Hva har du gjort i helgen?

Sunniva<3
Torsdag og fredag=gøøøy!

Hei!

Jeg skal bare fortelle om ifra litt fra i går(skolen): I dag syklet jeg! Vi gjorde ikke noe spesielt på begynnelsen av dagen. Men skulle vi egentlig øve til dobbel tau men så hadde det skjedd en missforståelse, så vi kunne ikke øve i gymsalen, og det er kjedelig å øve ute. Men så gikk vi inn på datarommet og skre skjemaet som vi hadde om det vi skulle gjøre i dobbel tau konkurransen på dataen iste det for å ha den på papir med blyant.. Etterpå skulle vi på matlaging. Vi lagde torsk, med fiske saus og grønnsaker(brokkoli, blomkål og gule røtter! Etter skolen så øvde vi på dobbel tau da. Det gikk VELDIG bra! Men så snakket jeg litt med Tina og sånt også da. Gjorde ikke noe spesielt resten av dagen.

Også fra i dag: I dag spiste jeg et eple til frokost og skulle sykle til skolen for siste gang. Men vi var på dataen og sånt i begynnelsen av dagen. Etterpå så var det friminutt. INS. Smurte, og tok på pålegg på skiver til kantinen. Også solgte jeg og det var litt stress da..........Men jeg spiste. Etterpå var det da samfunsfag. Vi delte vi oss ut i grupper. Etterpå i store fri øvde vi i gymsalen. Det gikk veldig bra. Men så skulle jeg på tekstil. Meg og Marita ble ferdig med lokket til .......... vi skal lage!(Tok bare prikker fordi at det er hemmelighet om hav jeg skal lage) Skriver det når jeg er ferdig å lage den!) Men så skulle jeg hjem. Også skjønte ikke meg og Tina med en eller an klemme. Ha, ha. Kommenter om hva det var i kommentarfeltet vist du vil vite hva det var. Men jeg snakket veldig mye med Tina, Maren, og Victoria. Også spionerte Sofie.(Men jeg så henne egentlig!) Etterpå når jeg kom hjem spiste jeg hjemmelaget pizza, sjokolade knuter også fikk vi gule røtter, eple og sjokolade og så litt på IDOL!(Så vidt!) Gjorde ikke noe spesielt etterpå! Så skulle jeg legge meg!

Her kommer det 2 bilder!

Her er meg etter dusjen når jeg ikke har greid det, og når jeg har krøllete hår etter dusjen!(Hadde greid luggen da!)

Her er meg når jeg har greid det! (Trengte ikke å greie luggen da nei! Kanskje litt da!)

- Hva var finest hårfrisyre av de 2 bildene!?

- Da når det ikke var greid, eller da når det var greid?

- Har du tykk, stritt, eller vanlig hår?

Sunniva<3
Gøøy!

Hei!

Sist uke og i denne uken har jeg faktisk hatt det veldig gøyt!

Nå skal du få høre hva som har vært gøyt!:

Torsdag(sist uke): I dag har det vært skole og sånt. Men jeg har også vært i bursdagsbesøk hos Laura. Grattiz Laura! Vi fant veien til Laura. Vi gjorde litt ting på rommet hennes. (Alle så den morsome videoen av meg) også spiste vi taco og snop, spilte singstar(vant 2 ganger på rad:D), og etterpå lekte vi gjemsel. Så skulle jeg hjem. Susanne satt på med meg!

(Også har jeg vært på liggebesøk hos Marita i helgen! Det har jeg fortalt om! Videre!)

Mandag(denne uken): I dag var det FN samlingpå skolen. Jeg sang solo på 2 sanger. På "til undommen" og "Wi are the worlds"! Det var gøyt! Også leste jeg dikt! Også etterpå skulle vi på "Troldhaugen"! Vi i 5, 6, 7 klasse to bussen! Jeg satt med Victoria! Også så vi i uset hannes, graven(romantisk), så inn i komponisthytten og var på konsert! Så tok vi bussen til skolen igjen! Jeg satt med Laura! Det var det gøyeste. PS: Jeg hadded gymklær men..........så var det ikke gym! Også syklet jeg med Marita til haloween bursdagsbesøket hos Victoria! Jeg var heks! Meg og Marita kom først! Vi spiste masse godt(alle så den morsome videoen av meg igjen!), også danset vi danseleken med ned på rompen og frys, stolleken, og gjemsel. etterpå skulle vi hjem. Jeg syklet med Marita og Ingvild. Det var det gøyeste for idag.

(Hopper over tirsdagen! Men har sett litt på en film som heter "SAW" på dataen!

Onsadag(idag! Denne uken!): I dag på skolen hoppet jeg meste dobbeltau og sånt.. Jeg håper vi blir bedre! Men vi ligger godt ann!(litt) Men så skrev vi en sånn lapp om når vi skulle hoppeog sånt, øvde på dobbeltau og snakket etter skolen! Retsen av dagen har jeg vært på bursdagsbesøk hos Marita! Hun har bursdag i dag! Gratulerer med 11 års dagen Marita! Jeg spiste vafler med is og jordbær eller bringebær syltetøy! Etterpå måtte jeg skynde meg på trening for å hente Tina og Maren. Vi kom før treningen begynte. Vi gjorde litt riks og spilte mot hverandre. Laget mitt vant! 5-2 tror jeg..........Når jeg skulle hjem satt Tina og Maren på med meg tilbake igjen. når jeg ko hjem dusjet jeg, og fikk en hel gullerot,, chips og kakao med krem! Også så jeg litt på en film som heter "SAW" på dataen!

Et bilde jeg tok på mandag morgen!

Bursdagsbarnet=Victoria=heks!

Tina=søt pusekatt!

Ingvild=vampyr!

Henriette=vampyr!

Ingvild på sykkelen på veien hjem!

Gratulerer med dagen Marita!

Dette var det gøye som har skjedd!

PS: Gleder meg helt sykt til den nye "twilight" filmen "twilight breaking dawn"

Sunniva<3
Liggebesøk+annet!

Halla!

Etter fredagen har meg og Sofie gått bort til Marita for å gå på liggebesøk i hele helgen!

Nå skal jeg fortelle deg om hva vi har gjort.

Fredag: I dag etter skolen så meg og Sofie på TV, pakket og gjorde alt klart, og etterpå gikk Meg og Sofie opp til Marita fordi at vi skulle på liggebesøk.. Meg og Marita spiste hotdog, og så på "Knerten gifter seg" og litt av "Prinsessen og frosken, og imenst hadde vi sånn at vi skulle spørre hverandre om ting om verden. Vi kunne velge hva vi ville ha om. Også fikk vi is da. Etterpå hørte vi på musikk fra mobilen og var våken til kl 01:30. Og vi tok klokken på vekking kl 03:30. Men når mobilen ringte bare sovnet vi igjen. Fikk nesten ikke vekkerklokken av igjen. Det var irriterende! Så skulle vi legge oss!

Lørdag: I dag var vi i sengen litt lenge da. Men etterpå spiste vi skiver til frokost! Så gjorde vi litt andre ting. Etterpå skulle gikk vi ned til rema 1000 og kjøpte lørdagsgodt. Jeg gikk den minste veien og Sofie og Marita gikk den lengste. På veien opp igjen gikk jeg den lengste og de den minste. Etterpå når vi hadde komt hjem, spiste vi hotdog til middag. Etterpå lagde vi risboller! Marita og Sofie ble sukker gale! Etterpå så vi resten av "Prinsessen og frosken!" Vi siste snopet! Og jeg mistet en jeksel. Så skulle vi legge oss!

Søndag: I dag skulle vi hjem. Vi var litt i sengen og pratet! Etterpå skulle vi spise skover til frokost. Etter det så på TV. Så skulle vi hjem! Vi dusjet og gjorde oss klar til voksen besøket til Marita! Fettrene hennes kom, Tantene og onkelen kom, kusinen hennes kom osv. Jeg spiste lapskaus med rundstykke, brownies, bolle, risbolle og sånt. Vi gikk ut og lekte gjemsel. Meg, Marita, Sofie, Christine(kusinen), og fetterne hennes!(Erik og..........husker ikke hav han andre het!) Også lekte vi tikken pitte litt. Etterpå skulle meg og Sofie hjem. Elin(moren til Marita) kom for å passe oss, for mamma skulle på jobb! Jeg var på dataen og skrev i Hannah Montana skoledagboken min! Jeg var våken litt lenge, for jeg fikk ikke sove, fordi at det skjedde noe spesielt i går! Forteller hva som skjdde sener i uken! Så skulle jeg legge meg!

Kero<3(Hunden til Marita)

Godt med is!

Marita og Sofie<3

Meg og Marita<3

Meg og Sofie<3

Marita og Sofie<3(Tullebilde)

Meg, Sofie, og Marita<3(Tullebilde)

Rock`n roll Sofie!

Meg og Kero<3

Kule Marita!<3

Marita<3

Godt med hotdog!

Gratulerer med forskudd Marita!<3

Skjønne Sofie!<3

Me!<3

Det har vært en gøy helg!

- Hva har du gjort i helgen?

- Har du en bestevenn?

- Har du er søsken?

Sunniva<3
Hyttetur med en god venn!

video:disse videokomisk
Nå skal jeg først vise dere en komisk disse video om meg og Tina!
 

Heisan!

Nå har jeg vært med på hytten med en venn som heter Tina og skal nå fortelle om turen:

Torsdag:  Idag sto vi opp sent og spiste frokost å pakket litt mer fra igår. Så kom de og hentet meg og jeg var med: Tina, Anita(Tina sin mor), Kjellerik(faren til Tina) og Nora.(søsteren til Tina) Vi stoppet på butikken. Tina kastet en tyggis med et uhell. Ha, ha! Etterpå når vi kom kjørte vi med båt resten av turen. Så disset vi. Vi kræsjet! Etterpå så jeg rundt i hytten også gikk vi ned til en tredisse. Vi fisket og fikk mye fisk, tok ned krabbetegn, og meg og Tina badet! Det var kalt! Også spiste vi kjeks. Vi disset og kræsjet i hverandre! Ha, ha! Etterpå spiste vi maxboller og spaghetti til middag! Så var vi på DS-en og sånt. Vi fikk snop også! Etterpå skrev jeg dagbok, og var på mobilen! Men så skulle vi legge oss!

Fredag: Idag sto vi opp sent og spiste frokost. Vi var på DS-en og gikk ned til dissene. Jeg fløy av dissen! Så gikk vi ned og tok opp krabbetegn! Vi fikk kjempe mange krabber! Min lunsj. Ha, ha Så fikk vi tacopizza og krabbe til middag! Etterpå disset vi. Så så vi på "Saras nøkkel" Den var god. Og vi skulle hjem imorgen. Åh! Også skrev jeg dagbok, og var på mobilen. Etterpå skulle vi legge oss.

Lørdag: Idag sto vi opp sent og spiste frokost. Og vi skulle hjem imorgen istedenfor! Jippi! Også kom det enliten søt jente som heter Anna. Men jeg var med Tina. Anna var med Nora og Anita. Vi gikk ned på dissene også kræsjet vi helt sykt. Ha, ha! Også spilte vi på Ninte Også skulle Anna hjem da. Etterpå spiste vi pizza til middag! Så gikk vi ned til dissene. Også skjedde det et lite uhell med Tina:( Men etterpå gjorde vi ikke noe spessielt. Etterpå spilte vi DS. Men vi fikk en hel skål med sjokolade, og en annnen hel skål med deilig snop! Vi så på "twilight 3" Gleder meg til den nye twilight filmen kommer ut: "twilight 4"! Jeg skrev ikke dagbok idag, for jeg var for trøtt! Så skulle jeg legge meg!

Søndag: Idag sto vi opp sent og spiste frokost. Vi skulle hjem. Vi var på båten. Først satt vi inni et lite rom(vi ble kvalm!) Men så fikk vi gå ut av! Etterpå var jeg hos Tina. Vi så på fuglene hennes, så på ipaden hennes,,spiste havregryn, også spilte meg, Tina, Nora og Nina(Hun kom litt etterpå!) mot hverandre på nintendoen, og lekte tikken på spillet. Etterpå kom mamma og Sofie å hentet meg. Jeg dusjet, spiste skolebolle(de lagde skolebolle imenst jeg var hos Tina tror jeg), var på dataen, skrev dagbok(skrev fra igår og idag) også leste jeg og etterpå var jeg på PC-en! Etterpå så jeg en film som heter"Rio"! Den var kjempe morsom og gøy! Så skulle jeg legge meg!

Det har vært en gøy hyttetur!

Soloppgang<3 

Hytten<3

Utsikt fra altanen.

Sol<3

Meg og Tina klar til å hoppe<3

Gjett om at det var kaldt! 10%!

Tina<3

Tina fisker!

Jeg fisker!

Tina igjen!

Meg og Tina!(og en fisk)

Et av fiskene vi fikk!(Husker i hva den heter. Det du ser nedenfor er magesekkken som stikker ut!)

2 fisker på kroken!

Fiskestang bilde!

Geiter!

En fin utsikt av skogen!

Tina på dissen!

Meg på dissen!

Skogen!

Noen av krabbene vi fikk!

Tina som holder en svær krabbe!

Meg som holder en svær krabbe!

Ha, ha! Meg og Tina brukte grønn tusj til levestift!

Godtiss!

Tina og lillesøsteren hennes Nora!

Meg<3

Båten vi kjørte på!

Utsikt til sjøen!

- Hva har du gjort i høstferien?

Sunniva<3
HYTTETUR!

 
video:hytterundeNå skal jeg vise deg en omvisning i hytten!
 
Halla!
Nå har jeg vært på Geilo(hemsedal) og vil fortelle om hva jeg har gjort!:

Lørdag: I dag sto vi opp tidlig og kjørte til hytten. Vi skulle på hytten med mamma, pappa, Sofie, Tante Susan, kusinene mine Maria og Emilie, Onkel Kristian, og fetrene mine Mathias og Simon.(Pappa kunne ikke være med for han skal være borte i 4 uker på onsdag og vi vil hjem på tirsdag for å si ha det!)Vi kjørte i 4 timer. Vi hadde med snop, filmer og skiver og sånt. Vi så på "Diamantslottet" og "Tom og Jerry"(Fikk ikke se hele ferdig før vi kom fram!) Tante Susan spanderte is på oss:D Når vi kom fram spilte vi kort, var ute og lekte snøballkrig spiste spaggethi til middag, skrev dagbok(på blank ark for glemte dagboken), og hørte på lydbok. Så skulle vi legge oss!

Søndag: Jeg hørte på lydbok! Også fant vi ut at det snødde! Etterpå spilte jeg kort og spiste deilig frokost! Etterpå gikk vi ut og lekte snøballkrig! Så gikk vi inn igjen, tok på badstuen og gikk ut lettkledd og rulte oss og løp rett inn i badstuen igjen! Så spiste vi mamma sin skolebolle(Egentlig solbolle for mamma hadde ikke glasur eller kokos så det var bare eggekremmen igjen!) Etterpå når vi kom inn spilte vi kort og spiste pai til middag. Så gikk vi ut og bygde snøborg. Når vi kom inn spilte vi kort også skrev jeg dagbok! Etterpå fikk vi gå ut i mørket og leke snøballkrig. Jeg falt nesten utfor et stup 2 ganger! Også hørte jeg på lydbok. Så skulle jeg legg meg!

Mandag: I dag gikk ned og spilte kort. Også spiste vi deilig frokost til middag. Etterpå spilte vi kort lekte hjemsel også skulle vi til et dyrested som heter Langedrag! Det tok 1 og 1 halv time å kjøre! Når vi kom fram så vi på utstoppete dyr også så vi på gauper, så elg og fjellrev og sist men ikke mist..........ulver! Etterpå spiste vi mamma sin skolebolle, 2 cookies hver og drakk kakao. Det var godt! Så etterpå så vi gris, geiter(Et av dem klarte og åpne en dør til der de kunne spise), også ridde vi på hester i ring. Det var litt kjedelig. Også måtte vi gjøre noen kjedelige greier! Etterpå når jeg var ferdig måtte jeg leie hesten. Også klarte jeg ikke å holde styr. PS: En hest som vi klappet gjorde noe veldig uhøflig. Du vil ikke vite det! Også inne med grisene var det en liten søt brun dvergkanin! Når vi skulle hjem så satt jeg litt på med mamma og bestefar og litt på med tante Susan, Emilie, Maria og de. Sofie også. Vi kjøpte snop til i morgen når vi skulle hjem på butikken! Så når vi kom hjem spilte vi kort og spiste lammekjøtt. Etterpå fikk vi snop og så på en film som heter "rollebytte" Funny! Etterpå skrev jeg dagbok! Så hørte jeg på lydbok! Etterpå skulle jeg legge meg!

Tirsdag: I dag skulle meg, mamma, Sofie og bestefar hjem. De andre skulle hjem litt senere! Jeg spilte kort og spiste frokost. Etterpå skulle vi hjem. Det tok 5 timer tilbake også! Meg og Sofie så resten av "Tom og Jerry", "Shrek 2", og "Happy feet" Vi stoppet noen ganger, og et av gangene fikk vi is! Når vi var hjemme igjen så spiste vi suppe, så på TV, dusjet, spiste jordbær med sukker og fikk gullerot. Etterpå var jeg på dataen. Så skulle jeg legge meg!

Dette var min hyttetur!

Utsikt på hemsedalen!

Nice!

<3

Utsikt fra hytten!

Kusinen min Emilie!

Onkel Cristian og Sofie<3

Me<3

Kongegeiten!

Søt gaupe!

Mannen som er der inne ga mat til gaupene!

Mannen matet elgene også!

Søt fjellrev!

Elg igjen!

Ulv!

Utsikt over Langedrag!

Geit!

Gris!

Sunniva<3
Hyttetur!

Jeg skal på hytten idag circa kl 10:00.

Jeg skal til Geilo på fjellet hemsedalen!

Gleder meg!

Jeg skal kjøre i circa 5 timer.

De som er med er Tante Susan, kusinene mine Maria og Emilie, bestefar, mamma, papppa og Sofie!

Kommer ikke til å blogge på circa 3 dager.

Ha det da!

Et bilde av hemsedalen.(Åh! Google bilde! Hadde ikke bilde på PC-en av hemsedalen!)

Sunniva<3
Fredag!

Idag syklet jeg! Først hadde vi musikk. Vi sang. Så varet samfunsfag. INS noe spessielt da. I lillefri spilte jeg bare litt 1-20(basket) Så var det kantine. Jeg kjøpte et rundstykke med ost, en eple juice og en vanilje godmrgenyoughurt. Vi så på en film(Husker ikke hva filmen heter) Så var det matematikk(Hadde ikke matematikk) De som var på FLL igår som gikk glipp av K&H, og som ikke var på skolen igår fikk K&H! Det var sykt gøyt! Så var det storefri. Laget mitt hoppet dobbeltau inne i gymsalen. Etterpå skulle jeg på sløyd. Jeg fikk laget ferdig beholder for kaffe bønner! Så skulle jeg hjem!Den første tingen jeg lagde på sløyden er nøkkelhengeren(den helt til høyre), den andre jeg lagde var kjøkkenpapir holderen(Den helt til venstre), den tredje tingen jeg lagde var beholder til kaffe bønner!(Tror det het det!)

Denne sangen hørte vi på musikken også! Den er kjempe fin! "We are the worlds"

PS: Michael Jacson er litt med i sangen på 1 refrenget!

Sunniva<3
Fotballkamp!

Hei!

Idag kjørte vi Tina til fotballkampen.

Blerina hadde bursdag.

 Gratulerer med dagen Bellle!

 Vi sentret og oppvarmet før kampen. 

Først var jeg spiss, så var jeg midt.

 Jeg scorte nesten sånn circa 5-ganger! Men..........vi tapte 7-5!

Åh!

 Vi spilte bra da!

Når jeg kom hjem spiste jeg hjemmelaget skolebolle til kvelds.

My fotball!

Hjemmelagde skoleboller!


Gratulerer med dagen Blerina!

Sunniva<3
ELEVKVELD!

Halla!

Idag på skolen var det elevkveld! Jeg gadd ikke å gå på fotballtrening så jeg droppet det pågrunn av at jeg heller ville gå på elevkveld! jeg gikk med Marita opp. Jeg hadde med meg 50kr. Hadde 30kr å kjøpe med. Jeg spilte danse spill, danset, løpte etter guttene for en grunn..., også skulle jeg vise folk hvordan vi danset du er suveren dansen, jeg kjøpte litt godt. Pizza, brus, melkesjokolade og japp! Det var noen som sa noe flaut om meg og Dennis:( Men vi lekte limbo også og jeg og Tina var igjen så vi vant på en måte. Når jeg var på vei hjem snakket jeg litt med Maren og sånt.

Det var min elevkveld!

 

"Du er suveren!"

Sunniva<3
Gøøy!

Hei!

Jeg syklet til skolen. Vi begynte med 2 timer Engelsk. Vi fikk inn Engelsk prøven som  vi hadde gjort! Jeg fikk 27/33! Noen andre i klassen min som kan si hva de fikk? I firmenuttet spilte jeg litt fotball og øvde til dobbeltaukonkurransen. Nytt lag: Meg, Tina, Elise, Laura, Susanne og Henriette! Etterpå var det matematikk, også i spisetiden spiste jeg vanlige hjemmelagde boller. Jeg spiste eple også. I norsk timen hadde vi Kjell da. Han var litt hes:( Men vi hadde leseprøve. I storefri øvde jeg også på dobbeltau. Det ble litt bråk i musikken:( Vi holde på med Edvard Grieg. Etter skolen hoppet jeg dobbeltau. Øvde. Det var gøyt. Når jeg kom hjem gjorde jeg lekser, spiste svinekjøtt med poteter i brun saus til middag(kjempe godt), også fortsettet jeg på leksene. Jeg slet med spørsmålene om Edvard Grieg! Etterpå så jeg på TV! Så gikk jeg ut med pappa og Sofie. Vi spilte fotball! Så kom en jente fra skolen min som går i 4B. Hun heter Malin. Vi spilte fotball. Etterpå lekte vi balltikkken!(scary) Når vi kom hjem(sent) så vi på TV og spiste mamma sin hjemmelagde konfect kake! MMMMM! Så var jeg på PC-en! Sofie kom å var med litt! Vi fikk gullerot! Også kom pappa inn og var litt på dataen med meg! Etterpå skrev jeg dagbok. Så skulle jeg legge meg!

Konfect kake<3

 

Det er litt pop midt i inni sangen. Fant ikke den orginale. Men dette er isbil sangen som er laget av

Edvard Grieg!

PS: Takk for at du sa hvordan man la ut videoer Tina! Har gitt det 3 kommentarer!

Sunniva<3
Skole osv..........

Halla!

Jeg gjorde ikke noe spessielt på skolen idag. Jeg syklet til skolen. Vi hadde morgengym i begynnelsen. Vi lekte en hale lek og snipp og snapp. Etterpå hadde vi norsk. Så var det Engelsk. Som vanlig...bråk! I frimenuttet spilte jeg bomp out med Stian. Litt gøyt! Så var det RLE(Boring!) Når det var spising hdde jeg med deilige hjemmelagde skoleboller. Jeg hadde noe sunt med meg også. Eple. Så var det RLE igjen. I firmenuttet spilte jeg fotball. Men som var det gym! Vi hadde først dodgeball, så hinderløypen, også var det noen som skulle spille fotball, så resten spilte dodgeball. Etterpå dusjet jeg. Så var det skolekor. Meg og Tina er solister på en julesang som heter "Jul i svingen" Nå jeg kom hjem gjorde jeg lekser og spiste pesto. Etterpå var jeg på PC-en. Også så jeg litt på TV. Så fikk vi skoleboller. Mamma laget også vanlige. Etterpå var jeg på PC-en til Sofie og spilte "Hang man"(http://www.hangman.no/) Det var morsomt og gøyt. Så skrev jeg i dagboken. Etterpå skulle jeg legge meg.

http://www.youtube.com/watch?v=0Gxtr4S0utg&feature=player_detailpage

-Noen som vet hvordan man kopierer videoer fra youtube og sånt til bloggen slik at vi ser videoen på bloggen eller?

-Hvist du vet det vær så venlig og forklar det til meg!

By!

Sunniva<3
Søndag!

Heisan!

Idag(igår) spiste jeg da egg og rundstykke til frokost. Ikke noe spess etterpå. Så litt på TV og sånt. Men meg, pappa, og Sofie gikk ned i bingen og spilte litt fotball. Etterpå spiste vi middag(Husker ikke hva jeg spiste) Vi fikk hjemmelaget skolebolle som mamma hadde laget da! Den var kjempe god! Også så jeg på TV. Etterpå var jeg på PC-en, skrev i dagboken og så på en film med pappa, og Sofie som heter "Se opp!"

Fotballen min!

Fine blader vi holder eller?

Bolle!<3

MMMMMM!

Sunniva<3
En lang dag!

Hei!

Idag våknet jeg kl 09:00 for å gå på FLL. Men jeg spiste varme rundstykker og kokt egg til frokost. Det var godt. Så syklet jeg til skoln. Jeg var på gruppe med Ingvild. Vi programerte NXT-en vår. Det var gøyt. Også fikk vi saft is. Så fikk vi også være litt på dataen. Så skulle jeg hjem. Jeg var med pappa og malte gjerdet svart. Etterpå kom marita og Sofie og hadde med seg hunden hun passet Leah. Så var jeg med Marita, Sofie, og Synne. Vi hoppet dobbeltau og vanlig tau. Etterpå kom en som heter Susanne. Vi gikk ned i bingen. Etterpå var vi inni gangen tl Marita. Så skulle vi hjem og spise voch til middag. Etterpå syklet jeg ned på rema 1000 og kjøpte lørdagsgodt og 3 ting til Sofie. Når vi kom hjem var jeg på dataen og så på TV. Etterpå så vi litt på en film.Men så ble den kjedelig. Ikke for meg. Istedet så vi på "purates of the caribian II" Etterpå gikk vi ned på rema 1000 i mørket og kjøpte mer snop. Så så vi resten av "pirtes of the caribian II"

Det var min lange dag!

Tatt av meg!

Hagen min!

My school<3

NXT-en til meg og Ingvild!

Tina<3

Skoleveien min nedover!

Sykkelveien til REMA 1000!

Me and Sophie!<3


Sunniva<3
Gøy skoledag+Ingvild!

Heisan!

 Idag syklet jeg til skolen! Vi begynte med musikk. Vi gikk gjennom"til ungdommen" Så var det norsk. Vi ste litt og sånt. Så var det frimenutt. Jeg var inne og smørte rundstykker til kantinen. Så kom kundene. Det var ikke stress og telle pengene denne gangen. Brukte ikke kalkulator. Jeg spiste på kantinen. Så var det samfunsfag. Vi hadde prøve om Edvard Grieg og matte. Så var det storefri. Jeg hoppet dobbeltau. Midt i storefri gikk jeg på FLL. Vi tok bilder. Så¨gikk jeg ut i frimenuttet igjen og hoppet dobbeltau. Så hadde jeg K&H. Jeg hadde sløyd.

Så skulle jeg hjem til Ingvild. Vi syklet!(tungt) Vi plukket pene blader. Også møtte vi Victor, Stian, og Dennis. De var littirriterene da! HE, HE! Dennis fikset rattet mitt da. Men Victor gjemte posen med de pene bladene i og Stian ødelagte det peneste bladet! Åh! Men etterpå spiste vi spansk mat. Også smakte vi på sitron!(ÆSJ) Etterpå fikk vi jordbær is. Det var kjempe godt! Også tok Stian selfølgelig sykkelen min så jeg kom litt seint hjem. Jeg kom kl 14:00 og skulle begynne å sykle hjem kl 18:00. Så kom jeg hjem 10 på 19:00! Når jeg kom hjem så jeg på "Wizards of Weverly place", spostehjemmelaget hamburger, så pån"hellboy", og spiste skolebolle! Så skrev jeg i dagboken. Så skulle jeg legge meg!

Bjørndalsskogen skole!

Wizards of wewerly place the movie!

 

Sunniva<3Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits