Fotballkamp+bilder!

HALLA!

Idag var det kamp! Vi spilte mot ASK! Tina kjørte med meg. Vi holdt på med kameraet mitt og tok bilder og laget 1 video som egentlig var litt dårlig. Etterpå tok jeg bilder før kampen. Når kampen begynte satt jeg på benken. Men først var jeg forsvar, så skulle jeg bytte til spiss, så midt så forsvar igjen. Jeg scorte nesten! Stillingen ble..........!

NO SER EG HVIT!(NO SER EG HVIT!)

NÅ SER EG BLÅTT!(NO SER EG BLÅTT!)

NO SER EG FOTBALLLAGET VÅRT!

FOR VI E VADMYRA FRA BERGEN!

SÅ KOM IGJEN NO STÅR VI PÅ..........

WEEY!


Me!


Tatt av Tina!


Tatt av meg!


Tina<3


Fin utsikt!


Tina sin hånd!


Min hånd!


Tina lager hjerte sol!


Mariell på fotballlaget mitt!


Marte på fotballlaget mitt som står i ceeper!<3


Jeg er nummer 10!


Snakking!<3


Et bilde etter kampen! Jeg er den som vinker helt bakerst!

Dette var fotballdag!

Sunniva<3
Skole+bursdagsbesøk+bilder!

Hei!

Idag på skolen syklet jeg1 vi begynte med morgengym. Vi danset, spilte en slags kanonball lek og dodgeball! Når vi hadde naturfag så hadde jeg det faktisk litt gøyt!(2 timer) Etterpå i frimenuttet gikk jo alle inn i klasserommet for å se de nye plassene! Jeg sitter med raymond, Susanne og Henrik! Han var et av de jeg ønsket å sitte med. Men i frimenuttet spilte jeg bomp out! Så var det samfunsfag! Når meg Laura og Marita gikk innpå rommet så sa vi land og hovedstader som hørte til! Det gikk da fint!  Også når vi spiste trodde jeg at jeg hadde glemt maten for den lå bak bøkene og dupt nedi sekken der den ikke pleide å ligge, også fikk jeg bananen til Laura fordi at jeg liksom hadde glemt maten! Heldigvis sa hun at hun ikke ville ha bananen sin og ikke likte det så godt! Men etterpå var det mattematikk! vi hadde på en måte en prøve! Når det var storefri hoppet vi dobbeltau for å øve ti dobbeltau konkurransen!(Sofie fikk prøve og klarte først 8- hopp, også klarte hun 10-hopp!) Også spilte jeg bomp out! Så var det lesing! Jeg gikk på elevsamtale! Meg og Kjell snakket om hvordan jeg hadde det på skolen og sånt! Også var jeg igjen og ryddet litt med Ingvild, Laura og Susanne! Etterpå syklet jeg hjem! Jeg gjorde mattelekse og litt annet!(veldig vanskelig!)

Også skulle jeg i bursdagsbeøsk til broren til Marita(Kristoffer) jeg syklet opp. Jeg spiste kake, drakk brus og hjemmelagde skoleboller av moren til Marita(Elin) Også kom fetrene hennes, Sindre og Erik, og kusinen hennes, Christine. Meg, Sofie, Marita og Christine lekte tikken, bom tikken, bom hjemsel også lurte vi og tulte litt med Sofie! He, he! Også var alle sammen på dissene og sånt! Etterpå når Erik og Christine hadde gått så gikk meg, Sofie, Marita og Sindre dypt inn i skogen, og heeelt opp på løveklipen-kongleskogen. Vi så på utsikten og sånt. Også var vi med stupet.(Egentlig er det ikke et stup, men vi bare kaller det for stupet for de at det på en måte er en litt sånt bratt vei på en måte!) Etterpå skulle vi hjem. Vi dusjet og spiste eple. Også tok vi ut Milo. Så var jeg på dataen og skrev dagbok!

MILO<3


Kan jeg få en suss!?

Kan Sofie få en suss!?


Ser ut til at Milo er interessert i frosken jeg malte i Scotland!


Ha, ha! Kameraet skinner så færlt pågrunn av at jeg tar bilde i speilet!


Cool!


Neimen så søt!


Navne skiltet mitt på døren!


PC-en min!

Dagboken min! Ikke våg å se i den! Mine hemmeligheter!

Som du ser er jeg virkelig glad i hamsteret mitt MILO!<3

Sunniva<3
Leking+bilder!

Halla!

Idag har jeg vært ute og lekt med Marita og Sofie! Vi syklet. Jeg hadde med skolebolle til meg og Marita. Sofie ville ikke ha. Først lekte vi spion. Det var sånn at vi ikke kunne bli sett av mennesker eller noe! Vi hadde 3 liv! Jeg var leder! Også syklet vi litt rundt. Vi så også på videoene på mobilen min! Også syklet vi etter hverandre. Selvom Marita ikke syklet da! Og når vi var utenfor Marita så gjemte vi oss for Sofie! Tji hi! Også gjorde vi sånn at vi løpte etter hverandre! Det var også veldig gøyt! Når jeg kom hjem spiste jeg skive med krabbe på og hjemmelaget konfekt kake laget helt fra bunnen av! Det var kjempe godt! Også spilte meg og pappa sjakk!

Det var det gøyeste fra idag!

Rommet mitt!

Me!

Hamsteret mitt! Det heter Milo! (Hvist du ser rett bak Milo så er det noe svart der! Du vet sikkert hva det er! Han gjorde det akkuratt når vi tok bildet! Funny!)

Et kjempe søtt bilde av Milo!

Et bilde av sjakkbrikkene som meg og pappa brukte.(Det ble litt mørkt!)

Meg og Marita når vi var små!<3

Sofie når hun var liten! Så søøøøt!<3

Sunniva<3
Skole+skoleboller!

Heisann!

Idag har jeg da syklet til Skolen og i morgengymmen hadde vi dodgeball, også var det norsk, så Engelsk, og i lillefri holdt jeg på med FLL, også var det RLE, så var det spising, også var det RLE igjen, så var det storefri, og da var jeg og ryddet litt for jeg var ordenselev med Henriette når Laura er vekke, men så måtte jeg på FLL, også i gymmen da spilte vi først dodgeball, så en lek når vi dro hverandre i halen, så gjorde vi trimmerløypen! Jeg slo meg i kneet når jeg var et av de som skulle ta de som løp! Etterpå så dusjet jeg da, også hadde jeg skolekor! Vi sang litt! Så skulle jeg hjem!

Idag har jeg også spist mamma sine hjemmelagde skoleboller!

Det var kjempe gode!

Hun lager de helt fra bunnen av!

Har smakt skillingsbollene hennes men tror skolebollene er best!

Meg som holder et av skolebollene!(Litt dårlig bilde)Et bilde av noen av skolebollene! skolebollene(litt dårlig bilde det også)

PS: Jeg har endelig fått låne et kamera og tok bilde av skolebollene når jeg holdt på å lage dette innleget!

Sunniva<3
Helgen!

Halla!

Nå skal jeg fortelle om helgen min!

Fredag: Idag begynte jeg med musikk! Jeg er leder på en gruppe. Så var det norsk! Etter det var det frimenutt! Jeg hoppet dobbeltau. Etterpå var det matematikk! Når det var kantine jobbet jeg ikke.(jobber i partalsuker) Så var det samf.fag. I storefri var jeg på et sånt FFL møte! Det er noe med sånn lego konkurranse! Det var helt døn! Angrer på at jeg medlte meg på! Så var det K&H! Jeg har endelig begynt på sløyd! Vi lager sånne greier som henger på veggen som vi kan ha ting oppi! Etterpå gikk jeg på kiwi men Ingvild og Tina! Også kom Vicki! Jeg kjøpte skillingbolle! PS: Jeg glemte at den lå i sekken min og den lå der til søndag så den kunne jeg blitt syk av og jeg kastet den!(Den kostet bare 10kr og 50 øre da! Ha, ha! Etterpå skulle Tina hjem til meg. Vi spiste hotdog, tok ut Milo, lagde korthus veier til Milo også fikk vi mamma sine hjemmelagd skoleboller! Også fikk vi chips med hjemmelaget dipp! Også skulle Tina sove hos meg til imorgen istedet! Jippi! Etterpå så vi på en helt ny film som heter"Zack og Cody søte liv til sjøss the movie" Så gjorde vi masse sånne rare greier på PC-en min! Etterpå skulle vi legge oss!

Lørdag: Idag sto meg og Tina opp tidlig for vi skulle på sånn lego greie! Vi sto opp kl: 09:00! Vi skulle på det FFL(legogreiene) Vi spiste skolebolle til frokost! Trodde det var dønn men det var faktisk kjempe gøyt! Trodde det var kjedelig fordi at vi bare snakket igår, men idag bygget v lego da så da var det gøyt! Meg og Tina fikk med oss skolebolle til lunsj på FFL. Etterpå skulle Tina hjem! Gjorde ikke noe spessielt ettrepå. Men vi dusjet. Også spiste vi middag. Husker ikke hva jeg spiste. Etterpå spiste jeg mamma sitt hjemmelagde focasha brød! Det var kjempe godt! Etterpå var jeg litt på dataen! Så skulle jeg legge meg!

Søndag: Idag så jeg på TV og spiste focasha brød til frokost. Også var jeg på dataen og sånt. Etterpå kom Anette på besøk! Vi spiste svineribbe. Også fikk vi skolebolle til dæssert. Også var vi på dataen. Vi så på sånne videoer! Så skulle hun hjem. Etterpå gikk jeg ut og lekte. Jeg var først med Marita og Sofie og lekte en gang i bakken. Så gikk vi ned i bingen og var med Stian og Matihias.R.M.(Jeg syklet) Vi gjorde ikke noe spessielt. Så skulle jeg hjem. Jeg så litt på TV og var på dataen. Så skulle jeg legge meg!

Sunniva<3
FFL!

Halla!

Jeg har meldt meg på en sånn lego greie!

Meg og Tina sto opp kl: 09:00 og skulle være på skolen til kl: 12:00!

Tina har vært på liggebesøk hos meg!

Jeg lagde vask og litt annet!

Det var sykt gøyt!

Den første gangen(igår) trodde jeg det var kjedelig, men det var sikkert bare fordi at vi bare snakket men nå..........EIER det!

Ha det!
Fotballtrening!!!

Halla!

Idag var det fotballtrening!(Jeg nektet å ikke gå på trening, og jeg kunne ikke kjøre for pappa måtte kjøre Sofie på kamp og det var ikke på vadmyra!)Jeg syklet med Tina! Vi syklet først i litt sånn mildt vær! Først begynte vi med sånne oppvarmingsgreier og sånt!(skjønner ikke hvorfor meg og Tina på oppvarme når vi egentlig oppvarmer når vi sykler fra bjørndalsskogen-bjørndalsspråytet til vadmyra!) Jeg var på midtbanen!Jippi! Men liker spiss bedre!(Sånn som den gangen Renate kanskje sa litt feil til meg slik at hun trodde at Jan Erik sa at jeg skulle inn på benken men så skulle jeg egetnlig bytte fra midt eller forsvar til spiss! Så ble Belle(Blerina) spiss istedet!) Vi delte oss inn i lag! Mitt lag tapte 3 eller 2-0:( Ja, ja! Bedre lykke neste gang!  Når meg og Tina skulle hjem så pøsregnet det! Men vi snakket litt og sånt! Når jeg kom hjem spiste jeg mamma sin hjemmelaget pizza med salat og deilig hjemmelaget rømme! Også drakk jeg saft til! Etterpå fikk jeg 9-10 regnstyrkjeks! MMMMM! PS: Jeg spiste lefsermed ost og skinke som mamma hadde stekt i ovenen til middag! Det var deilig!

Jeg erhun til venstre for hun i grønn(nummer 10)

Heia Vadmyra jentelag turcise!

Beøsk vår nettside!: www.vadmyrajenter.no

Sunniva<3
Virus!

Hei!

Jeg har jo hatt mye virsu pågrunn av det dustete sweetim greiene på msn!Det sto "no virus" på at vi ikke fikk virus av det sweetim greiene men JODA jeg fikk virus!Internettet virker, så virker det ikke, virker, virker ikke, virker, virker ikke, osv!Det er så irriterene!Noen som vet hvordan vi får vekk dette sweetim viruset?Please kommenter og si det!Mamma og jeg vil ha det vekk!Den som sier det får 5 kommentarer hvist det virker slik som dere sier det! PS: dette sier jeg ikke for å gjøre slik at dere kommenterer men for å få et idiotisk virus vekk! Ville ikke dere gjort noe lignende!?

Fant ikke det bilde jeg letet etter men det er kanskje sånn slik det ser ut når internettet ikke virker!(kirriterenes!)

Sunniva<3
Liggebesøk!

Halla!

I helgen har jeg hatt liggbesøk!

Nå skal dere få høre om mitt liggebesøk!:

Idag(Fredag) hentet vi Hanna kl 18:00 circa! Vi har vært med Lorentine, Marita, en som heter Susanne og Sofie(lillesøsteren min) Vi har spilt en gang i bakken, kanonball, og en gang i bakken med hendene! Vi har også hatt picnic med pomfritt og brus! Meg og Hanna var hjemme imenst mamma og Sofie hentet pomfritt og sånt! Også har vi spilt kort og sett på en bjørne film!(spennende) Spist skjips og sånt!

Idag(Lørdag) kom Sofie inn til oss! Også har vi laget bane til Milo av kort!(hamsteret mitt) Spist knekkebrød til frokost. Også har vi vært på rema 1000, vært på vestkanten og fått slusj og sånt, og plukket plommer hos betsefar for at mamma skal få laget plommesyltetøy! Så har vi vært ute og spilt kanonball og en gang i bakken og sånt! Også har meg og Sofie blitt kippet av Anette! Hun går på frisøtskole! hun er flink! Så spiste vi fårikål til middag! Jeg likte det ikke så godt! Etterpå har vi spilt kort spist "bergene melk" sjokolade og sett på en ækkel film som heter"the ring"

Idag(søndag) Begynte vi med å spille kort! Så lagde vi korthus til Milo! Etterpå spiste vi deilig skiver(loff til frokost. Vi toastet dem. Det var godt! Så kom Pia(bestevenninen til Sofie) og var litt her. Også spiste vi chips med hjemmelaget dipp som mamma hadde laget! Det var godt! Etterpå tok jeg neglelakk på meg. Lånte fra Sofie. Den var litt dårlig! Eller så var det jeg som var dårlig til og ta på...Etterpå spiste vi pepperoni pizza! Så skulle Hanna hjem! Etterpå gjorde vi ikke noe spessielt!

Det var min helg!

He,he! Meg, Hanna, og Sofie når vi var små!

1 til bilde av meg, Hanna og Sofie når vi var små!

Sunniva<3 
Fredag!

Hei!

Har glemt å skirve om fredagen!

Her skal dere få høre!:

Jeg dusjet før jeg gikk på skolen! Også syklet jeg!(Vi hadde ikke musikk! YES!) Etterpå så vi på en film som heter "Jump in" ferdig! Endelig! Den var gøy! Etterpå hadde vi norsk! Så skulle meg Ingivld, Laura, Maren og Erlend være inne i frimenuttet for å smørre på skiver! Etterpå kom kundene da! Tina fikk jobbe. Sellom hun egentlig jobber i partalsuker! Men vi trengte henne! Også spiste jeg imenst jeg jobbet!(PS: Jeg brukte ikke noen av de 2 kalkulatorene som jeg hentet!) Så var det samfunsfag! Også hadde vi matte også. Vi hadde matte og naturfagsprøve! Så hadde vi storefri! Jeg hoppet dobbeltau. Det var kjempe mangen i køen!(Alle måtte være med!) så var det K&H! Vi tegnet skygger på hver andre, malte bilder og lagde våre egne figurer! Etterpå ryddet jeg sammen med Marita og Victoria! Så syklet jeg imenst Marita gikk. Også møtte vi Jan Olaf(faren til Marita!)

Har hatt det gøyt på skolen idag!

Sunniva<3

 
Synging på tirsdag!

Hei!

Glemte å skrive at jeg sang igår!

Her kommer det:

Idag på skolen sang meg, Henriette og Tina imenst Ingvild og Laura spilte instrumenter!

 Ingvild spilte fløyte(klarinett) og Laura spilte gitar!

Det var gøyt og flaut!(var også sjenert)

Jeg er glad!<3

Sunniva<3
Iskanten!

Heisan!

Glemte å skrive om iskaneten på søndag!

Her kommer det!:

Idag var jeg på iskanten! Vi brukte gratis kuppongene som vi fikk på alvøen cupen! Det var kjempe gøy! Sofie brukte hele tiden sånne klosser sånn at hun kunne holde seg da men hun klarte litt uten:D Også falt hun stakker!:( 2.ganger! Vi falt mange ganger da! Hun begynte å gråte:( Men etterpå imenst jeg sto på skøyter mer gikk pappa og Sofie ned på McDonald`s og kjøpte 2 chees burgere til hver også en gratis brus(fanta) Vi brukte gratis kuppongene på brusen! Etterpå spiste vi! Pappa kjøpte ikke mat! Han skøytet heller ikke! Etterpå skulle vi hjem og spise kake! Daet var godt!

Det var min skøyte dag!

Meg og Sofie på rompebrett og aki!

Sunniva<3 

 
Kommentarer!?

Hei!

Lurer å om hvor mange kommentarer du har!

Skriv det i kommentarfeltet!

Hvist du skriver så mange kommentarer du har får du 2 kommentarer!

Den som har mest får 3 kommentarer!

PS: Ikke lyv!

Sunniva<3
En gøy skoledag på fredag!

Hei!

Idag var det skole! Vi begynte med musikk! Vi sang "til ungdommene" og sånt! Etterpå hadde vi norsk! Vi gjorde ikke noe spessielt! Så var det frimenutt! Jeg splte bomp out! Når vi kom inn igjen begynte vi og spise med en gang! Vi hadde kantine! Jeg kjøpte: 2 rundstykker(en med salami og en med ost), en god morgen youghurt(vanilje), og en appelsin juice! Det var kjempe godt! Imenst vi spiste så vi på en film som heter "jump it" Siden det snart er dobbeltau konkurranse:D Etter det var det samfunsfag! Vi hadde sånn trekning for ordfører i Bergen og sånt! Det var skikkelig gøyt! Vi gjorde sånn at vær pult tok vær sin tur på gå bort å til Kjell(læreren min) og si hele navnet sitt gå innpå et rom og velge en ta en liten lapp og putte den oppi konvolutten m vi fikk av Kjell! F.eks. høyre, venstre, arbeidpartiet, osv...Vi tok vær sin tur på å gå inn på rommet for  vi skulle ikke se hva vi stemte på! Derreter gikk vi bort til Kjell der hn satt og puttet konvolutten med lappen i i en loddtreknings boks som Kjell hadde laget. Når vi hadde storefri øvde: meg,Tina,Hneriette,Ingivld og Laura! Denne: http://www.youtube.com/watch?v=_EvhUAIb4jw Den er sykt fin! Den er til de som døde på utøya:( Vi skal synge den sangen på FN-dagen! Laura og Ingvild spiller instrumenter(Ingvild: klarinett. Laura: gitar) Etterpå hadde vi K&H! Vi malte sånne malerier med en som heter Anette!(Likt navn som storesøsteren min! He, he!) Etterpå ryddet jeg i klasserommet med Marita! Etterpå gikk jeg med Marita hjem da(syklet) Når jeg kom hjem møtte jeg mamma, pappa og Sofie da! Jeg syklet ned til rema 1000 for å møte de men så trodde jeg at de hadde kjørt hjem men de var der fortsatt for jeg så at pappa kjørte hjem! Han hadde bare glemt penger eller noe sånt! Men mamma og Sofie var det fortsatt! Men jeg trodde de var i bilen med pappa! Og at de kjørte til vestkanten for å handle mer! Men uansett! Nå sitter jeg her med mamma og venter på å spise potetstapp til middag! Deilig hjemmelaget potetstappe! Også lagde jeg(meg og Sofie) hjemmelagde muffins!(sjokolademuffins) Det var kjempe godt! Meg og Sofie lagde de helt selv! Med pose alltså! Mamma hjalp litt til!

Mamma<3

Potetstappe!(fra google)

Sjoklademuffins!(fra google)

Sunniva<3
Fotballkamp og litt mer!

Halla!

Idag vr det fotballkamp! Jeg var bare utpå 2 ganger! Åh! Vi er så mange innbyttere! Men jeg var midt-forsvar 1. gangen og spiss 2. gangen! Tina mistet pusten sin! Stakker! Men vi tapte 6-2:( Ja, ja! Bedre lykke neste gang! Vi tapte, vi tapte det driter vi i, neste gang så skal de få svi! Nå vi var på vei hjem skulle faren til Tina kjøpe dekk og brød og...ja! Så fikk jeg bolle når jeg kom hjem:D Hjemmelaget skolebolle som mamma hadde bakt! Helt fra bunnen! Ikke pose!

Jeg er nummer 10!(Den jenten til venstre av hun i grønn genser)

PS: Fikk dette bildet fra www.pusentina.blogg.no! Det er en bra blogg!

Vadmyra turcise jentelag eier!

Sunniva<3
Fotballtrening!

Hei!

Idag syklet jeg til fotballtreningen med Tina og Maren(i det uværet) Men uansett! Vi spilte i lag(ingen skårte), sentret, lekte apen i mitten og...ja! Vi gjorde ikke så mye spessielt! Også ringte Anette(storesøsteren min) meg midt på fotball treningen! Når det ringte tok treneren den fra meg! Anette ringte meg om og om igjen! Etterpå når jeg skulle hjem pøsregnet det! Men det var bare deilig med litt vann! Men jeg hadde hette på meg da! Så ringte Anette meg igjen å jeg stoppet og tok telefonen da! Hun spurte om hvorofor jeg la på og ikke svarte så bare sa jeg hvorfor! Etterpå når jeg var på vei hjem ringte pappa meg! Han bare ba meg om å komme hjem! Så når jeg hadde komt hjem spiste jeg lefse med ost og skinke! Naaaaaam!

Vi eier!

Sunniva<3
En gøy skoledag!

Heisan!

Nå skal jeg skrive om min gøye skoledag!:

Idag begynte vi med 2 timer Engelsk! Vi hadde Evy! Det var gøyt og morsomt! Eller ikke når alle begynte og tulle! Men det var gøyt med lesingen og oppgavene! Etterpå var det frimenutt! Jeg hoppet dobbeltau! Så joinet Sofie med! Hun klarte 2-3 hopp! Jippi! Etterpå hadde vi mattematikk! Vi hadde Raymond! Det var gøye oppgaver! Etterpå var det spisetid! Da hadde vi Kaja! Også fikk vi brownies av Henriette! Deilig hjemmelaget brownies! Naaaaam! Etterpå hadde vi norsk! Vi hadde Kaja! Det var gøye oppgaver! Etterpå var det storefri! Jeg spilte bomb out! Så var det musikk! Vi hadde Kaja! Vi sang "mitt lille land" og spilte på instrumenter i rytme! Etterpå ryddet jeg i klasserommet! Så kom Vigleik inn imenst jeg ryddet og spurte om vi hadde noen bord som han kunne låne! Det hadde vi! Jeg hjalp han med og bære 2 bord som vi netsen aldri brukte inn på datarommet! Etter at jeg var ferdig å rydde gikk jeg hjem!

Dette er 3 bilder av skolen og en logo!

Sunniva<3
Min blogg!Hei!

Til www.gurohofs.blogg.no!

Min blogg er spessiell! Jeg skriver om de spessielle dagene mine! Før skrev jeg hver dag! Jeg er intressert i kommentarer! Men det er nesten ingen som kommenterer på den lenger:( Men det er fordi at det nesten ikke er noen av bloggvennene mine er på blogg.no lenger! Også er det netsen ingen av bloggleserne mine som er på bloggen min lengert:( Jeg trenger kommentarer! Jeg har noe med 300kommentarer akkuratt nå! Jeg er vedlig glad i å blogge! Hvist du vil kan du lese mer av bloggen min!

Jeg deltar i konkurransen!

Sunniva<3
FREDAG!

Heisan!

Idag var det skole!

Vi begynte med musikk! Vi sang litt og spilte på instrumeter! Så fikk jeg en lapp om kantinen da! Jeg skulle jobbe i oddetalsuker! JIPPI! Så det betyr at jeg skulle jobbe idag! Etterpå skulle jeg jobbe i kantinen! Først gjorde vi(meg, Ingvild, Laura, Maren og Erlend!) Marit er kantineleder! Det var bare vi som jobbet! Det var veldig stress å telle penger! Men det er også derfor jeg ville jobbe i kantinen da! For å få litt matte i meg! Det var jo også derfor jeg ville jobbe i kantinen da! Etterpå hadde vi matte! De hadde allerede hatt 1 time! Vi gikk glipp av 1 time! JIPPI! Så var det frimenutt! Jeg ryddet i klasserommet! Etterpå gikk jeg ut å hoppet dobbeltau! Etterpå skulle jeg på bilde! Vi lagde malerier og sånt! Etterpå skulle jeg hjem!

Det var min fredag!
He, he! Et bilde av meg i Scotland! I et gammelt slots hage!

Sunniva<3
Matlaging!

Hei!

Glemte å skrive om matlagingen på torsdag!

Nå skal dere få høre:

Idag var det matlaging på skolen! Vi lagde lapper! Meg Henriette, Marita og Victora var på gruppe sammen!   Henriette bestemte veldig mye da, og lappene våre ble veldig ødelagte, for hun måtte absolut lage de, men vi lagde noen da!!Så hun ødela de! Men de var gode! Marita lagde blåbærsyletøy av bærene vi hadde på turen i kanadaskogen! Den ble kjempe god! Også fikk vi julebrus!:D Etterpå måtte vi vaske opp da! Victoria hjalp ikke! Kommenter om dere lurer på hvorofor hun ikke hjalp!

Det var den matlagingen!

Slik så lappene ut!(ligner på mini pannekaker!)

Sunniva<3
Elevrådsvalg 2

Hei!

Glemte å skrive om torsdagen!

Nå skal dere få høre:

Idag var det elevrådsvalg!(igjen)

Ingvild vant med 9 stemmer og Victor vant med 14 eller 15 stemmer!

Jeg fikk 8 stemmer og er reserve for Ingvild!

Raymond er reserve for Vitor!(Husker ikke hva han fikk)

Tror mange stemte på meg fordi at jeg skal flytte til Scotland neste år, slik at jeg kan få sjangsen til å være elevrådsrepresentant!

Så jeg vant ikke!

Sunniva<3
Elevrådsvalg

Hei!

Ha glemt å skrive om onsdagen!

Her skal dere få høre:

Idag var det eleverådsvalg på skolen! De som deltok var Raymond, Victor, Stian, Henriette, Ingvild, meg og Tina! Alle måtte si en tale! Var vedlig sjenert men det gikk bra! Så stemte vi! Jeg vant med 9 stemmer! Men så ble det egentlig bare tull! Så måtte vi stemme på nytt!! Da van jeg også men så Gikk vi gjennom sedlene en gang til og da ble det likt mellom meg og Ingivld! Victor vant alle gangene! Så da vant jeg ikke!

Sunniva<3
SOMMERCUP!!!!!!!!!!

Hei!

Skrev ikke om sommercupen!

Men her kommer den!:

Idag var jeg på sommercup! Jeg sto opp kl: 07:30! Jeg spiste bare en toast med smørr! Pappa var med! Kampen begynte kl: 08:30! Husker ikke om vi vant eller tapte denne kampen! Men jeg var iallefall midt, spiss, og forsvar! Etterpå så fik jeg en vaffel av pappa! Han kjøpte en til meg! Også sprutet guttene vann på oss og jeg og laget mitt sprutet på dem!(Det verste var at jeg sprutet saft på dem!) Så var det kamp igjen! Jeg vet heller ikke om vi vant eller tapte denne kampen! Men jeg var bare midt! Når den var ferdig kom jeg jo litt forsent da for jeg skulle være midt og måtte skynde meg! Jeg hadde jo trenings bukse og jakke under fotball drakten! Jeg måtte kle det av meg så FORT jeg kunne! Sofie(lillesøstrenen min) Anette(storesøsteren min) og Alexander(kjæresten til Anette, vi kaller han for Elling) kom også!Så jeg vet ikke om vi vant eller tapte denne kampen heller! Men jeg vet at vi vant 2 kamper og tapte 1! PS: Det var hard å være midt! Så var det premie uteling! Vi fikk pokal, t.skjorte og gratis kupponger:O Nathalia på fotball laget mitt spilte igår og idag så hun fikk pokal, t.skjorte og kupponger igår og idag! Så da har hun fått to av alt!:O URETTFERDIG!:O Så skulle Sofie ha sommercup! Hun gjorde alt det samme som meg! Spilte kamp, fikk pokal, t-skjorte og kupponger! Vi fikk hotdog på Sofie in kamp! Så skulle vi hjem! Vi spiste ........... til middag!(Huskr ikke hva vi spiste til middag!) Så spiste vi ........... til kvelds!(Husker heller ikke hva vi spiste til kvelds! Så skulle jeg legge meg!

ANNA<3

BLERINA<3

CARINA<3

MAREN<3

MAIGONA<3

MARTE<3

STINA<3

TINA<3

VERA<3

Det var noen!

HURRA FOR VADMYRA JENTELAG TURCISE!!!!!!!!!!

Sunniva<3

 Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits