En lørdag med Ingvild!

Hei!

Har glemt å skrive om lørdagne!

Nå skal dere få høre om min lørdag:

Idag var jeg med Ingvild til byn! Meg og Ingvild tok bussen imens moren, faren Simen og mormoren hennes kjørte! Etterpå så vi på en artist som heter Didrik ett eller annet! Vi så på den blå sten der det var mange blomster og tegninger og t-skjorter og sånt! Alt var ryddet vekk med det hadde komt nye ting!  Etterpå gikk vi på en resturante! Meg, Simen og Ingvild spiste hamburger og pomfritt! Så gikk vi på en butikk som heter "Søstrene Grene" Den butikken er kjempe billig! Etterpå shicet vi itt i de andre butikkene! Så skulle vi hjem igjen! Da tok meg, Ingvild, Simen, moren, faren, og mormoren(Grete) til Ingvild bussen! Så var jeg litt hos Ingvild og Hjalp henne med å ordne gullfisk bollen til Simen! For han hadde bursdag på søndag! Gratulerer så veldig mye med 8 års dagen Simen!

Den blå sten så ikke sånn ut nå da men det var litt på den!

Byn<3

Søstrene Grene!

Sunniva<3
Sommercup!

Hei!

Vil skrive om søndagen også!

På søndag va det sommercup! Vi måtte ha flere på laget for vi hadde delt lagene inn i 2! Det halve laget spilte på lørdag! Noen av de som spilte på lørdag spilte på søndag også! Eller de var reserve! Vi vant to kamper og tapte en! Husker ikke hva stillingen ble i det hele tatt! Nathalia var ceaper på lørdag og på søndag! Hun er litt god i ceaper! Hun var egentlig på vårt lag men spilte begge dagene! Etterpå skulle vi få pokal! Men vi fikk ikke bare pokal! Vi fikk også en T-skjorte og mange billige og gratis kupponger! Nathalia fikk sin 2. pokal, t-skjorte og kuppong! Hun spilte jo begge dagene så hun fortjente det litt da! Etterpå hadde Sofie sommercup! Hun er vadmyra, jentelag, blå! Hun vant 1 kamp og tapte 2! Har ikke peiling på hva stillingen hennes ble! Etterpå skulle hun få pokal, t-sjorte og kuppong! Så skulle vi hjem!

Laget mitt!

Sunniva<3
Gøy skoledag på fredag!

Hei!

Jeg skal også skrive om hva jeg gjorde på fredagen for det skjedde så mye gøyt!

Når jeg var i frimenuttet på fredag spilte jeg slåball! Også fikk jeg låne 2kr av Ingvild til å kjøpe en eple juice! Jeg hadde mat med meg! Så var vi i gymsalen å hilste på førsteklassingene, sang, og snakket om det som hadde skjedd i Oslo! Etterpå på musikken skulle egentlig meg, Tina og Elise synge "Ring meg" Så ville de ikke! De kunne ikke sangen helt! Så skulle egentlig Tina synge med meg alikavel men så glemte hun å øve for hun hadde så mye å gjøre! Så ville Ingvild og Henriette synge med meg men så ville ikke Ingvild for hun tørde ikke, ble det jo sånn at bare meg og Henriette sang! Alle sa at de ikke hørte Henriette i det hele tatt! Men det er fordi at hun har så mørk stemme! Så de hørte bare meg! HE, HE! Jeg elsker å synge høyt slik at folk hører meg!

Dette er hun som synger "Ring meg" Hun er fra Bergen og synger Bergensk! Men det rare er at hun filmer sangen i London! Hvorfor filmet hun den ikke i Bergen! JA, JA! Hun heter...........Gabrielle! Hun er sykt flink til å synge! Bare hør: http://www.youtube.com/watch?v=kogEFwYlNHU PS: Dere kan se at hun filmer filmen i London! Dere kan se "Big Bang" Se nøye!

Sunniva<3
Fotballkamp!

Idag var det fotball kamp!(Torsdag)

Glemte å skrive om fotballkampen!

Husker ikke hvem vi spilte mot men det var en kjempe gøy kamp! Men det ble 6-6! ÅH! Uavgjort! Først scorte Tina 1 gang! Så scorte hun en gang til når hun fikk en til å gjøre selvmål(EIIID!!!) Så scorte Blerina(Belle) 2 ganger! Så scorte jeg!( Mit første mål på en kamp!) Så scorte Anna! Jeg fikk også en ball fyrt rett i magen! AH! Jeg måtte gå inn på benken! Men jeg ville det! Alle sa at jeg var kjempe flink til å score!(Ble litt flau! HE,HE!)

Det var min kamp!

Hurra!

Sunniva<3

 
Fotballtrening!

Heisan!

Idag var det fotball trening!

Pappa kjørte meg og Tina til fotball treningen!

Vi har endelig delt lagene inn i 2, lag for vi var 9 innbyttere før!:O

Sært ikke sant!?

Vi gjorde litt gøyt idag og spilte i lag!

Mitt lag tapte så sykt!

ÅH!

Ja, ja!

Etterpå kom moren til Tina og hentet oss!(Og Nora så klart! Nora er lillesøsteren til Tina! Hun er søt og morsom og snill)

Noen på laget mitt He, he! Kult ikke sant!?

Sunniva<3
Første skoledag i 6. klasse!

Heisan!

Idag var det første skoledag i 6. klasse! Marita kom opp til meg slik at vi kunne gå med hverandre! Sofie var ferdig på skolen når jeg skulle gå:O Men hun skulle jo begynne kl: 08:30! Jeg begynte kl 11:30! Heldige meg!

Vi hørte først på noe rector a om de som døde på utøya! Så skulle vi inn! Vi hilste på hverandre og masse sånt! Det var mange som spurte: Skal du flyttetil Scotland! Ble litt flau! Vi hade bare ett frimenutt! Jeg spilte fotball! Så  feiret vi bursdagen for: Raymond, Christine(Kizza), og Fredrik! Gratulerer med dagen! Vi fikk kjeks! Så skulle vi spille litt! Jeg spilte Yatzy med: Ingvild, Henriette og Laura! Så skulle vi hjem! Jeg ryddet i klasserommet med Marota og Victoria! PS: Vi fikk sykt mange ark og bøker! ÅH! Stress assa!

Herlig å være tilbake igjen! Dette er meg på første skoledag! HE, HE!

SES!

SNX!

Sunniva<3
HYTTETUR OG LITT MER!

Hei! Jeg har vært på en ferie til på sørlandet! Det har vært kjempe gøyt der! Vi reiste kl 10:00 om morgenen circa! Vi ble innvitert av Tanten min: Tante Susan, og kusinene mine: Maria og Emilie! Det tok circa 10 timer å kjøre:o Vi har tatt 1 ferge! Vi fikk sol is på fergen! PS: Tenk på sakkers Milo(hamsteret mitt) som er hjemme alene! Og Maja og Mio som også er hjemme alene(katten til Tante Susan, Maria og Emilie! Nå skal dere få høre om ferien min!

Lørdag!: På lørdag sto vi opp tidlig og skulle til sørlandet! Når vi var fremme så spste vi hotdog til middag! Etterpå fikk vi masse snop og så på "Harry Potter og joneksordenen" Så lekte vi spion! Vi spionerte på de voksne! Oppdrag utført! He, he! Så skulle jeg legge meg!

Søndag!: På søndag tok vi morgenbad tidlig om morgenen! Meg og Maria klarte ikke å bade for det var kaldt i brisen(luften) og vannet(iskaldt! Det var saltvann! Emilie og Sofie badet! Etterpå spiste vi rundstykke til frokost! Etterpå gikk meg og pappa ut i båten for å teste den! Så hentet vi Tante Susan, Maria, Emilie, Sofie og mamma! Det krydde av "Brennmaneter" Etterpå skulle alle av untatt meg og pappa! Vi ville fiske! Vi fikk ingenting på kroken! Sløsing!!!!!! Det regnet! Pøsregnet! Jeg fikk bare en stein på kroken! Etterpå gikk vi inn! De ble hvist ikke noe kveldbad i dette pøsregnet! He, he! Så spiste vi deilig spaggetti, pølse og ketshup til middag! Så lekte vi en slaks type fotoshot konkurranse! Det var kjempe gøyt! Etterpå lekte vi spion! Så var jeg litt nede med pappa og spiste sjokolade! Så skulle jeg legge meg!

Mandag!: På mandag tok jeg endelig morgenbad! Det var kjempe deilig! Og kalt! Etterpå spiste vi frokost! Vi spiste runstykker! Så skulle v på en kjempe gøy leke plass! De var kjempe gøy! Den var en tslaks type trampoline der! Også mange andre til, men vi hadde ikke tid til det! Så skulle vi til fjellet! Det tok kjempe lang tid å kjøre opp! Det tok lengre tid å kjøre på toppen enn å gå! Vi gikk resten! Etterpå sa jeg at vi skulle til venstre! Men neida, de hørte ikke på meg og sa at vi skulle rett frem! For vi skulle følge noen piler! Men det gjorde ikke de! Så fulgte vi veien(den gale veien) også spurte vi en dame om fossen vi skulle til så sa hun at vi skulle gå den veien som jeg sa vi skulle gå! Såt il slutt gikk vi min vei! Så så vi fossen(den farlige fossen!) Det var ikke fossefall altså! Det så ut som en sklie! Så ikke så farlig ut! Etterpå skulle vi hjem igjen! Etterpå skulle vi fiske! Maria var med! Vi fisket! Vi så en kjempe søt sel som tittet opp av sjøen 2 ganger! Sikkert derfor vi aldri får fisk! Vi fisket men fikk ingenting! Meg og pappa tok rabbetegnet uti litt etterpå! Så gikk vi inn igjen og spiste             til middag! Etterpå tok vi kveldsbad, og svømte endelig bort til bryggen for første gang! Så så vi på en film som heter "Vanhesten" Den ble filmet i Scotland og handlet om Lock ness! Så lekte vi spion!Så  skulle jeg legge meg!

Tirsdag!: På tirsdag tok vi morgenbad! Så spiste vi egg og becen til frokost! Så gikk meg pappa og Maria ut på båten for å se om vi hadde fått krabbe! 1. krabbetegn: Ingenting! 2. krbbetegn: Stor krabbe og en torsk! 3.krabbetegn: Ingenting! 4. krabbetegn: Ingenting! Vi fikk en krabbe til lunsj da! Men torsken(fisken kastet vi uti igjen for den var så liten at det ikke gikk an å spise den! Først pustet den ikke når vi kastet den uti! Så svømte den ned til buns(bunnen) igjen! Så gikk vi inn igjen! Jeg måtte klatre inn et åpent vindu! Men det var enkelt! Men jeg måtte gjøre det for å komme meg inn og låse opp døren! For Tate Susan, mamma, Emilie og Sofie var i byn! På Sørlandet altså! Så åpnet jeg døren! Etterpå mistet pappa selfølgelig krabben i bakken fordi at den holdt på å knipe han! Så mistet krabben et bein stakker! Så da måtte pappa drepe krabbben! Men etterpå knep krabben meg netsen! Den var fortsatt levende! Men pappa var helt sikker på at krabben var død! Så gjorde han det en gang til i tilfelle! Etterpå kom Tante Susan hjem! Krabben sprelte i vasken! Så spiste vi krabbe! Etterpå spiste vi biff og kjøtt og sånt! Ikke akkuratt biff men masse godt kjøtt! Så så vi på "Heksene", "Helena og trylletrollet" og "Ulvejenten" Ulvejenten lignet sykt på Emilie! Så skulle jeg legge meg!

Onsdag!: På onsdag skulle vi hjem! Først tok vi morgenbad Så spiste vi varme rundstykker! Har nesten bare spist rundstykker til frokost! Untatt egg og Becen! Så skulle vi så netsen på alle filmene vi hadde sett på på veien til hytten! Vi kjørte ved kysten! Vi kjørte samme vei som Tante Susan, Emilie og Maria! Altså meg mamma, pappa og Sofie! Jeg fikk soft is med sjokolade! Alle fikk is Så skulle vi på den andre fergen! Jeg fikk pære is(kjøpte) mamma kjøpte da! Så skulle vi meg, mamma, pappa og Sofie si ha det til Tante Susan, Maria og Emilie! Etterpå når vi hadde komt hjem  gikk meg pappa og Sofie og kjøpte "itiliensk pizza!" Så så vi på TV, dusjet, spiste kjeks og frukt, sa hei til Milo! Det var min ferie!

Har ikke noen bilder dæsverre!

Norge!(Halve)

Sunniva<3
SCOTLAND!!!

Jeg vet, jeg vet blogg lesere! Jeg har ikke skrevet på bloggen på lenge! Jeg har bare vært så opptatt av ditten og datten og bla, bla, bla! Men nå skal jeg skrive om hva jeg gjorde i Scotland!:

Jeg har vært i Scotland i 2 uker ogg fem dager nå! Jeg har først bodd hos bestemoren min Heather og farfaren min Phil! Også var jo pappa og Sofie med da! He, he! Jeg bodde også hos 2 dyr! En katt som er orange og har orange øyne som heter.......YODA!(Jente) Og en liten hunde valp som er hvit og litt sånn gul og har svarte øyne, som heter.......GOOLDY(Jente)

 Vi har vært på tivoli i Scotladn og! Ale tok en Berg Og DagBane som gikk rundt oppned mange ganger! Vi tok en annen Berg Og DagBane og, men den var litt annderledes. Så tok vi en som gikk høyere og høyere. Det var ikke en Berg Og DagBane altså, men det var en sjørøverskip greier. Så tok vi koppene. Spøkelses huset, vansklie. Vi ble tatt bilde av i vansklen! Så tok jeg, et klatre paradis greie(I just love climbing)Vi dere ikke skjønte det engelske(scotske) jeg skrev så spørr på kommentaren! Vi spilte golf, vi tok spøkelsees huset, paradisa hjulet, en veldig kjedelig Berg Og DagBane(Vi satt i en larve Berg Og DagBane! Vi gikk bare gjennom et eple! Den gikk rundt 3 ganger! Det var skrekkelig! Det var den tivloi dagen!

Vi har også vært med et veldig gammelt slott! Det var rare folk på bildene inni slottete! Men slottet var kjempe fintda! He, he! Vi var også i hagen! Den var mye større en slottet! Den var kjempe fin også! Det var glass hus med blomster i og det var en liten borg, blomster, trær! Også gikk vi en liten tur i skogen for å se på kjempe gamle trær og sånt!

Vi har badet i sjøen også(strendene) Det var kjempe store bølger der! Vi tok bilder også!( Eller det var bare den ene gangen da! He, he! Gooldy var hele tiden gal på strendene! Løp rundt hele tiden! Meg pappa og Sofie rulte ned en sand bakke! Den var kjempe gøyt! Sanden var varm og god! Vi lå på den når vi var kalde etter at vi hadde badet!;)

Så har vi vært på fjellet og sett på Rapunsel tårnet der hun bodde! Hun ble stengt inne. Så ble håret hennes så langt slik at drømmeprinsen hennes kunne klatre opp etter håret hennes og redde henne!

Vi har også spist hamburger og is og masse sånt og kjøpt masse klær!

1uke senere kom mamma! Hun skulle komme 1 uke etter oss!

Sist, men ikke minst, hotellet!:

Vi har også vært på Crieff Hotellet! Kjempe luksus hotell! Meg og Sofie var på noe som barne greier som heter Big Cuntry!(Det betyr på en måte "Det store barne landet!") Vi har spist deilig frokost lunsj, og middag! Vi har badet i svømmehallen nesten vært dag! Tre ganger! Men vi var der på Crieff Hotellet i 5 dager! Vi har hatt barne disco og alt! En gang når vi syklet ble vi kjempe våt pågrunn av at vi hadde syklet så begynte det plutselig å regne! Sofie satt i en sånn vogn bak på pappa sin sykkel. Hjulet til pappa sprytet i ansiktet hennes! Hun fikk fult av gjørme i ansiktet hennes! Hvorofr kunne jeg ikke tenkt på plastik trekket jeg kunne tatt over vognen! STØNN!(ÅH!) Men så gikk vi opp på badet og dusjet! Men for 200 år siden var Hotellet et lite sykehus! Men det er bygget om igjen og har blitt større! Det sto på innstruksjonene! Kommenter og spørr hvist dere vil vite mer om Hotellet!(altså om At det var et syke hus for 200 år siden!)

Disse bildene er fra sist sommer! He, he! Untatt hamsteret da! Det fant jeg på google! Men jeg har det på mine bilder!:)

Det er farfaren våres! Bestemor er ikke med på noen av bildene! He, he!Det ved siden av meg og Sofie til venstre er borgen!

Fine blomster ikke sant!?Der får dere se slottet ja!Det var kjempe god mat på Hotellet!

Pappa når har var liten! I Scotland altså! He, he!

Gooldi var en sånn hun som den hunden der! Den hunden der heter Thomas! Men han er død nå:( Det er hunder som er halvt puddel!

Det var fint vær i Scotland! Men dette er et bilde fra utsikten min hjemme! Ha, ha!

Men dette er ikke noe å le av! Jeg flytter til Scotland neste år!:_( SNUFS!

Farvel klasse venner og bestevenner!

Farvel Bjørndalsskogen skole! Får ikke avslutte barneskolen min her i Norge!

TAKK FOR ALT!

Sunniva<3

Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits