Canon fotokonkurranse!<3

Hei!<3

Jeg er med i en konkurranse der jeg skal vise hva sommer betyr for meg!

Det står at jeg må dele det på facebook, men jeg har ikke facebook, men jeg vil uansett vise bildet til dere og hva jeg ville vist hvis jeg kunne være med.

Men jeg vil heller dele det med dere og se hvor mange stemmer jeg får fra dere!

Skriv "stemmer" hvis dere stemmer på mitt bilde:

Syns???

SunnivaElsker2012<3
OPS!!!

Hei!<3

Var med i en konkurranse som jeg glemte jeg var med i!

Det var en type canons fotokonkurranse.

Men uansett så var det dette bildet jeg ville bruke.

Tror det var en sånn "hva betyr sommer for deg" fotokonkurranse.

Også tenkte jeg å ta dette bildet:

- Syns???

SunnivaElsker2012<3
Helgen&lt;3

Hei<3

I helgen har jeg vært på hytten til en som heter Mathias RM også var Morten med. Først kjørte vi ut på båten. Det var sykt gøy! Etterpå gikk vi jo på trampolinen. Også spiste vi hjemmelaget pizza til middag<3 Også gikk vi utpå båten igjen. Jeg fikk prøve. Det var sykt gøy! Også skulle vi inn. Meg og Morten så på EM-kampen. Tyskland vant 4-2 over Hellas. Også gikk vi utpå båten igjen. Også skulle vi inn og legge oss.(Kl: 00:30) Også når vi våknet gikk vi utpå båten igjen, også skulle jeg hjem.

Hytten!

- Hva har du gjort i helgen???

SunnivaElsker2012<3
Badeland&lt;3

Hei<3

I dag skulle jeg på badeland. Det var sykt gøy! Jeg var på badeland med Morten og Marita!<3 Vi gikk ned til vestkanten, og gikk opp igjen. Men også hadde det komt en ny sklie på badeland. Først måtte vi klatre opp(easy peasy), også rutsjet man ned sklien(sykt treig!) Men også turde jeg etter 1 år og ta super bowl igjen. Det var sykt gøy(og svei litt i skulderbladet), men det var gøy uansett. Kjente det så vidt. Også svømte vi ut og sånt. Og etterpå gikk vi til dyrebutikken<3 Koz<3 Også skulle vi på mc donalds. Jeg spiste dobbel cheese burger, stor pomfritt, sjokolade milkshake, og en oreo mcflurry is<3 Også skulle vi hjem<3

Her er det nye sklien:

Og som jeg sa: easy peasy! Klatre opp, og rusje ned!<3

- Har du prøvd den nye sklien på badeland???

SunnivaElsker2012<3
Aktivitets dag!&lt;3

Halla!<3

I dag har jeg hatt aktivitets dag sammen med 5,6 og 7 klasse. Også har vi syklet til Laksevåg. Jeg var en av lederne. Det var veldig tungt for å si det sånn. Men vi hadde aktivitets dagen på laksevåg. Jeg spiste mye god mat og drakk iskald vann da. Det var godt etter en lang sykkeltur. Vi kastet liten ball, også kastet vi stor ball, og vi løpte 60 meteren, og hoppet hopp. Også syklet vi tilbake igjen da. Det var sykt tungt. Men det var gøy også.

Fint vær i dag for å sykle på!<3

- Når skal eller har dere hatt aktivitets dag???

SunnivaElsker2012<3
Voss cup!&lt;3

Hei!<3

Nå har jeg vært på voss cup da. På fredag var jeg på skole og gikk hjem kl: 11:30. Jeg tok toget med Tina, Stine og Jan Erik(treneren min). Vi la oss kl 12 og sånt vær kveld, og sto opp sånn kl: 08:30. Også var det ingen kamper denne dagen. Vi hadde rom på en skole. Jeg var ute på sentrum med noen venner. Også om kvelden gikk vi ned til sjøen. Is kaldt! Men også neste dag var det 3 kamper. Må bare si at maten var både god, også ikke god. Men første kampen tape vi sånn 1-0 tror jeg. Også 2 kamp vant vi 2-1 tror jeg. Og 3 kamp ble det uavgjort 1-1. Litt etter det badet meg, Mariell, og Victoria på badeland...ute. Det var litt varmt og samtidig kaldt. He, he. Også dusjet vi etterpå. Også hadde vi pizza kveld. MMM. Også var jeg ute på sentrum. Også hadde Celine bursdag, En på fotball-laget mitt. Også på søndag skulle vi da hjem. Men først spilte vi kamp. Mamma og Sofie kom den dagen. Vi tapte.....det er litt flaut, men vi tapte 8-0 tror jeg:( Men sånn er det. Etterpå skulle jeg hjem. Jeg kjørte med mamma og Sofie.

Det har vært gøy!<3

Lager mitt: Vadmyra jentelag turcise!<3

- Har du vært på voss cup denne helgen???

SunnivaElsker2012<3
Lyderhorn&lt;3

Hei!<3

I dag var jeg på lyderhorn med trinnet mitt: 6 trinnet. Vi gikk til lyderhorn. Og gikk opp lyderhorn. Altså vi gikk fra bjørndalsskogen skole til lyderhorn. Men det tok lang tid før vi hadde komt opp, og det var veldig tungt!(Seff!) Men uansett, når vi hadde komt opp på toppen spiste jeg rundstykker, nektarin, og hjerte sjokolader. Jeg hadde glemt drikke. Typisk. Men fikk av Henriette, Marita og Raymond. Også fikk jeg mye godt av andre, og ga mye godt. På vei ned var det på en måte litt tungt, hvis du skjønner. Det var tungt å gå forsiktig ned for det var så bratt. Men når vi hadde komt ned så var det noen som gikk rett hjem, det var jo lov da. Også gikk vi opp på skolen også hjem.

Dette var min tur til lyderhorn min trinnet mitt: 6. klasse<3

Et bilde jeg tok for litt lenge siden i 2012<3

- Har du vært på lyderhorn med klassen din???

SunnivaElsker2012<3
Starbucks Frappuccino - Uke 3

Hei<3

Jeg er med i en konkurranse som jeg håper jeg vinner:

Hvor mange smaksvarianter har Starbucks Frappuccinoserien: Den har 3 smaksvarianter: Coffee, Mocka og Vanilla.

starbucksvinn

- Er du med i denne konkurransen????

Bli med!: http://kampanje.blogg.no/1339489594_vi_deler_ut_9_brett_m.html

SunnivaElsker2012<3
Sommeravslutning&lt;3

Hei<3

I dag var jeg på sommeravslutningen til lillesøsteren min: Sofie<3 Hun sang og danset. Hun var kjempe flink. Også var det mye mer da men Sofie var best!<3 Også etterpå var det kake og mye godt. Jeg var mest med Marta og Sofie. Også var det ferdig<3

Får ikke inn verken bilder eller videoer fra mobben så jeg legger ut et fint bilde av Sofie:

Sofie<3

- Hva har du gjort i dag????

SunnivaElsker2012<3
Voksenbesøk+litt mer!&lt;3

Hallaien!<3

I dag har jeg hatt familiebesøk. Meg, mamma og mormor skulle feire den sammen. Jeg hadde bursdag 14/5, mamma hadde bursdag 24/5, og mormor hadde bursdag i dag 10/6 Først skal jeg fortelle litt ifra helgen. I går overnattet jeg i campingvognen hos en som heter Maria til i dag. Vi spiste is, hoppet på trampolinen, spilte sjakk, og ble kjent med mange andre, badet, da var Sofie med, spist hamburger etterpå med Sofie også, også var det meg og Maria som så på en film, og spiste snop. Også i dag tok det 1 time å kjøre hjem igjen. Vi kjøpte is på veien. Også kom fettrene og kusinene mine, tantene mine, og onkelen min. Vi spiste suppe, kake, is, var i bingen og spilte fotball. Også lekte vi litt med bamsen til Sofie. Også gikk vi tilbake og fikk kake og is<3 Også skulle alle hjem da. Men det var gøy:) Også har jeg vært med Morten og RM<3 Så...det var det.

Får ikke inn bilder fra mobilen så jeg legger ut noen andre bilder<3:

Et bilde jeg tok for lenge siden<3

- Når har du bursdag???

SunnivaElsker2012<3
Bestefar&lt;3

Hei<3

Bestefaren min gikk bort(døde) 27/5-2012-søndag. Han ble 82 år gammel. Jeg savner han veldig. På onsdag var vi i begravelse som varte i 4 timer. Det kom mange venner og selvsagt familie. Det var både en fin og trist stund vi hadde før vi begynte. Vi spilte melodier. Vi fortalte om bestefar sin fortid. Og jeg holdt tale som jeg hadde skrevet selv. Det gjorde Tante Susan også. Hun var kjempe flink. Også fikk familien legge på en rose på kisten hans. Også gikk vi sakte ut Også skulle vi til et annet sted nært bestefar og spise og snakke litt om han. Også fikk vi kake. Jeg sang en sang jeg hadde skrevet selv for han. Så var det slutt!

Jeg savner deg bestefar, og det vil jeg alltid gjøre<3

- Har du opplevde dette før????

SunnivaElsker2012<3
Lenge siden sist!

Heisann!

Har helt glemt at jeg hadde blogg. Eller det er fordi at internettet ikke har virket i det siste men jaja. Jeg har vært på leirskole. Jeg var vekke i 5 dager. Jeg sov på rom med Henriette, Laura og Marita. Kos!<3 Også var fetteren min en av de. Men vi spiste god frokost, lunsj, og middag der. Også padlet vi. Vi gjorde arbeidsoppgaver også. Også sløyet vi fisk og sånt. Det var funny. Også skulle vi også hjem. Men når jeg kom hjem badet jeg med pappa og Sofie i kanadaskogen, også var jeg med Morten og badet i saltvann<3 Det var gøy!<3 Også har jeg vært på skolen osv. Men nå etterpå skal det ikke skje noe spess. Ses!

Her var jeg på leirskole!<3

- Har du vært/skal på leiskole!<3

SunnivaElsker2012!<3Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits