Fotballtrening

Før jeg gikk på fotballtrening fikk meg og Sofie vanilje is med sjokolade saus og nonstopp i en skål. Nammmm! Så syklet meg og Tina til fotballtreningen. Vi hadde lag. Jeg var på lag med. Marigona, Blerina, Mai-lin, Renate og Stine. Jeg var midt. Jeg elsker og være mitt. Spiss og midt er min favoritt.  Jeg skårte det siste målet med låret. En fin avslutning. Vi skulle akkurat gå hjem. Jeg tror vi vant 2-8 eller 3-9. Eller......bare glem det! Etterpå syklet meg og Tina hjem. På veien hjem var det en veldig bratt bakke som meg og Tina nesten klarte og sykle opp på. Tina syklet ut på gresset. Det gjorde jeg også, men selfølgelig sperret Tina for meg. Ha, ha! Etterpå når jeg kom hjem spiste jeg pølser og potetstapp. Jeg fikk en liten sjokolade også. Det var en sunn sjokolade. Jeg fikk også saft. Det var godt. Etterpå fikk jeg vanilje is med sjokolade saus på bunnen.

Her er bloggen til vadmyra turkishttp://blogg.vadmyrajenter.no/#home

SNX

Sunniva<3

 
Et av mine yndlings skoledager

Idag hadde vi først morgengym. Vi hadde litt dans og dodgeball. Etterpå vardet K&H. Jeg var på sløyd. Jeg fikk lage hva jeg ville. Så hadde vi matte. Vi hadde deling. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet dobbeltau. Vi lekte stress. Så var det norsk. Vi leste dikt. Etterpå var det spising. Så var det frimenutt. Det var en kattunge inni gymsalen. Eller ved utgangen. He, he. Den hadde ikke fått mat på lenge! Så var det gym. Vi hadde basketball. Så sklle jeg hjem. Jeg gjorde norsk lekser. Skrev dikt om spøkelser. Så spiste jeg middag. Jeg spiste pølser og potetstapp. Så fikk jeg bolle.

SNX
Skole og fotballtrening

Idag hadde vi 2 timer med RLE! Det var kjedelig. Men vi fikk spille litt spill etterpå:D Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet dobbeltau med Tina, Elise osv...... Etterpå hadde vi matte. Vi hadde deling. Så var det spising. Jeg spilte grisen med Tina, Elise, Henriette og Susanne. Etterpå hadde vi norsk. Så var det frimenutt. Jeg hoppet dobbeltau. Jeg vant nesten hele tiden! Untatta de to siste gangene. Men da var jeg sykt sliten. Etterpå var det engelsk. Så skulle vi hjem. Jeg spiste pølser og potetstapp til middag. Det var kjempe godt. Etterpå gjorde jeg matte lekser. Alt var bare enkelt. Meg og Sofie fikk noen lefser etterpå. Så skulle jeg på fotballtrening. Jeg syklet fra bjørndalsskogen og ned til vadmyra alene. Vi spilte i lag. Det var gøyt. Jeg sto i forsvar. Etterpå syklet jeg hjem igjen. Jeg møtte Tina, Nina og Nora:D Jeg var litt med de. Egentlig var jeg knapt med de. Circa bare i 5min Etterpå skulle jeg hjem. Jeg kom hjem sent. Jeg dusjet når jeg kom hjem. Etterpå fikk jeg lefser, pære og toast. Så var jeg litt på PC-en.

Her er noen av de jeg er på lag med. Er flere;)

SNX

Sunniva<3
The rest of the day

Jeg har alt fortslt om skolen. Etterpå gikk jeg ut og var med Dennis og Marita. Vi lekte bom-tikken. Etterpå kom Lorentine ut. Vi lekte tikken da. Så gikk vi ned til fotball banen og lekte finsh kanonball. Etterpå var jeg med Marcus. Vi syklet rundt omkring. Etterpå måtte jeg inn. Meg og Sofie fikk vafler. Så skulle jeg ned på dataen. Jeg snakket med Odin. Det var gøyt. Vi gjorde morsome ting. Vi hadde web. Etterpå skulle jeg lese litt. Så skulle jeg legge meg.

Hun helt til høyre er Lorentine.

Sunniva<3
School today&lt;3

Heisann!

Jeg kom forsent til morgengymmen idag. Det var kjedelig. Men hoppet litt overball. Vi hadde samfunsfag. Vi hadde litt om romeriket og sånt. Etterpå hadde vi norsk. Vi skulle bare rette på en fortelling som heter: "Sønn av en tyrfekter". Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet dobbeltau med Tina Elise osv. Jeg hadde den første rekorden. Vi skulle slå rekordene til hverandre. Dette var de høyeste: Tina:160    Elise: 135  Sunniva(meg): 132. Det var de 3 beste. Etterpå hadde vi matte. Vi hadde deling. Så var det spising. Etterpå hadde vi K&H. Så hadde vi norsk. Vi hadde om dikt og sånt. Etterpå skulle vi hjem. Jeg glemte jo engelskbokene og måtte opp på skolen og hente de igjen. Jeg hadde engelsk lekser. Jeg spiste lapskaus til middag. Meg og Sofie fikk vafler til dæssert. Etterpå var jeg på dataen.

SNX

Suniva<3
Skole og litt mer

Idag hadde vi først musikk. Vi skulle ha grupper. Min gruppe laget vår egen musikk. Men vi fikk ikke framføre det. Etterpå hadde Vi norsk. Vi hadde litt om dikt. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball. Jeg vant over Odin. Jippi! Girls rule! Så var det matte. Jeg måtte gjøre et ark med areal på nytt igjen for jeg hadde missforstått. Var kjempe lenge seden vi gjorde det arket. Jeg fikk alt riktig:D Når jeg var ferdig delte vi oss in i grupper. Læreren våres Kjell pekte på gruppene en etter en også skulle vi telle opp fra 1 gangen til 10 gangen. Etterpå skulle vi telle ned:o F.eks 80-72-64-56-48-40-32-24-16-8-0. Etterpå var det spising. Så var det gym. Vi hadde noen turn greier. Jeg fikk ok på alt. Gymlæreren våres skulle skjekke om vi var god til alt. Etterpå var det frimenutt. Hoppet oveball. Så var det naturfag. Vi hadde om puberteten. Vi så på en newton på dataen når en baby ble født og var inni magen. Etterpå skulle vi hjem. Jeg spiste lappskaus til middag. Jeg hadde glemt glad i ord leseboken:o Jeg gjorde matten istedenfor. Både matten og utfordringen var enkel. På matten trengte jeg bare og skrive 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 nedover på svarene. HA, HA! Etterpå fikk meg og Sofie vafler. Det var godt. Så så jeg litt på TV. Etter det gikk jeg ut. Jeg fikk lov til og komme inn til en som heter Cecilie å se på kattungene. De var kjempe skjønne. De mjauet ikke men de pep. PIP! Så kom da Marita opp. Vi så på kattungene. Katte moren het baby. Hi, hi! Etterpå skulle jeg hjem. Jeg spiste toast til kvelds. Etterpå var jeg på PC-en. Så leste jeg. Ins etterpå.

Er de ikke skjønne. Fant dette bilde på google. He, he!

SNX

Sunniva<3

 

 

 

 

 

 
Søndag

Heisann!

Idag spiste jeg 6 toast til frokost og så på TV. Så skulle meg og Sofie dusje. Etterpå var det middag. Vi hadde pesto. Jeg var med Marcus etterpå.......og Sofie. Vi syklet til skolen. Vi syklet ned trapper og syklet litt rundt. Etterpå syklet vi til spar butikken. Vi syklet etter hverandre. Marcus kjæsjet i meg. Vi fløy av syklene. Men vi lo oss i hjel. Etterpå skulle vi på flesland flyplass for og hente mormor. Men først fikk vi en brus hvær og en chees burger. Hun hadde vært i tenerife. Jeg var der når jeg var liten. Meg og Sofie fikk to store poser med nonstopp. En med nøtter i og en med uten nøtter i. Etterpå skulle vi hjem. Jeg var litt på dataen. Så skulle jeg legge meg.

Dette er pesto.

Dette er flesland flyplass.

Dette er meg når jeg var liten.

SNX

Sunniva<3
Fint vær på lørdag.

Idag spiste jeg toast til frokost. Jeg var ute etterpå med Sofie Det var kjempe fint vær. Først syklet vi til Marita. Hun var ikke hjemme. Så til Tina. Jeg glemte at hun var på hytten. Etterpå Victoria. Hun var heller ikke hjemme. Jeg hadde ingen å være med:( Men det hadde Sofie. Jeg fikk lov til og hjelpe mamma med grønnsakene til pizzaen. Den deilige hjemmelagde pizzaen med kjøtttdeig. Etterpå ringte jeg Marcus og spurte om han hadde lyst til og se film med meg. Det gjorde han. Den varte i 2 timer. Vi fikk poppkorn og saft. Vi så på en film som heter"ALIVE" Det er en sann historie.  Også var det en som heter Anne som kom på liggebesøk:D Etterpå gikk vi ut. Vi gjorde ikke noe spessielt. Etterpå skulle jeg spise middag. Vi spiste hjemmelaget pizza med kjøttdeig. Det var kjempe godt. Etterpå gikk meg og Sofie ut igjen med Marcus og syklet. Vi gikk til barnehagen. Vi bare syklet litt rundt. Etterpå gikk vi opp til skolen. Først var jeg leder på en sykkelprøve. Så var Marcus. Jeg skulle sykle ned en trapp! Men det turte jeg ikke:o Etterpå gikk vi opp til Marcus for å fikse ratte mitt på sykkelen. Etterpå skulle meg og Sofie hjem. Sofie slo seg i hode og på låret:( Men det gikk bra. Etterpå gikk vi hjem. Vi spiste snop og fikk litt frukt. Vi så på TV. Sofie ble hyper. HA, HA! Så hørte hun på lydbok og jeg var på dataen. Jeg gjorde ikke noe spessielt etter det. Eller jeg skulle legge meg.

Her er filmen meg og Marcus så.

Her er skolen vi gikk opp til.

Dette er Sofie. Lillesøsteren min. Er hun ikke søt?

Sunniva<3

SNX
Dette var en kjempe gøy dag

Idag begynte vi med musikk. Jeg var på gruppe med Tina, Christine, Elise, Marita og Victoria. Etterpå hadde vi samfunsfag. Vi hadde om romeriket. Så hadde vi frimneutt. Jeg hoppet overball med noen gutter i klassen min. Etterpå hadde vi kantine. Så skulle jeg på matlaging. Vi lagde fruktsalat med krem. Det var kjempe godt. Etterpå skulle jeg på skolekor. Jakten på selvtilliten. Vi sang en sang som het"sammen er vi 1000" http://www.youtube.com/watch?v=vU_4VsrcffM. Jeg sang solo. Bare en setning. Det skulle nesten alle. Etterpå skulle jeg hjem. Jeg syklet opp til Tina. Jeg var med Tina, Malin og Victoria. Vi lekte bom tikken. Etterpå måtte jeg hjem. Jeg spiste taco. Etter det så jeg på"high school musical 3" Så så vi på norske talenter......i Bergen Det  var kjempe gøyt. Men det var en som heter Didrik som snakket stygt til dommerene. Her er litt av det han sa: http://www.tv2.no/play/underholdning/norsketalenter/siste/?progId=505448 Også var det en kjempe flink danser som heter Tord. Han var så god at Adil stormet opp på scenen til han. Her er det: http://www.tv2.no/play/underholdning/

 

Her er han som snakket stygt til dommerene. Han ser annderleses ut på videoen.

Sunniva<3
Gøy skoledag og badeland

Idag begynte vi med morgengym. Vi hadde danse greier, polka og dodgeball. Etterpå skulle jeg på bilde. Jeg lagde påske kort. Så hadde vi matte. Vi hadde deling. Etterpå hadde vi frimenutt. Jeg hoppet overball. Det var norsk etterpå. Så var det frimenutt. Hoppet overball. Så var det gym. Vi hadde Stig! Han var veldig streng. Vi hadde basket og dodgeball. Etterpå skulle vi hjem. Vi skulle skrive et dikt om våren. Etterpå spiste jeg ørret og poteter til middag. Etterpå så jeg litt på TV. Så skulle jeg i bursdagsbesøk til Tina på badeland. Marita skjørte med oss. Det var sykt gøyt på badeland. Stian og Victor var der også. Christine og Elise skulle ta super bowl. Men de nektet. Vi brukte nesten hele tiden våres på og stå der. Jeg måtte stå der oppe å vente til de rusjet ned! Men de gjorde aldri det. Marita gjorde det til og med. Å hun er mye mindre og yngre enn Christine og Elise. Etterpå skulle vi spise. Jeg spiste hot dog. Jeg drakk brus og spiste browni Tina fikk 100kr av meg:D Også spiste vi brownies. Etterpå skulle Christine og Elise ta super bowl. Men gjorddet aldri. Akuratt når en stemme ropte: Alle under 18år må ut av badeland nå. Jeg fikk ikke ta super bowl:( Jeg fikk is når vi kom ut. Jeg skjørte med Ingvild hjem. Etterpå var jeg på dataen. Så skulle jeg legge meg.

Jeg elsket besøket ditt Tina!

Her er litt av superbowl. Er egentlig et rør ned til denne ringen her.

Her er bare et bilde av meg.

Sunniva<3
Skole og elevkveld

Vi begynte med RLE. Det var litt kjedelig. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball med Tina, Elise, Christine, Marita, Victoria, Ingvild osv. Etter det hadde vi matte. Så hadde vi spising. Etterpå var det norsk. Så var det frimenutt. Jeg hoppet overball med Tina, Elise, Christine, marita, Victoria osv. Etterpå var det engelsk. Så var jeg ferdig på skolen. Jeg spiste poteter og ørret til middag. Jeg hadde matte lekser. Etterpå så jeg litt på TV. Så kom Marita. Vi gikk sammen til elevkvelden. Jeg var med Marita på elevkvelden. Vi spilte ape buzz. Etterpå var det danse leken. Så skjdde det noe veldig spessielt med Marita. Men jeg sier det aldri. Untatt de som vet det da. Noen i klassen min som vet det. Meg, Tina, Susanne, Marita, Fredrik, Odin og Dennis gikk ut litt. Etterpå var elevkvelden feridig. Jeg skulle hjem da. Jeg var litt på daten. Også skulle jeg legge meg.

Sunniva<3
Fant to kjente bilder på google.

Jeg fant to bilder på google. Et av meg og et av Christine og Tina.

Jeg søkte bare på Sunniva Kleppestø så kom det et bilde av meg og andre som hadde samme navn som meg og et bilde av Christine og Tina.

Her er de:

Ha, ha! Mitt bilde av super lite.
Litt ute og litt inne.

Idag har jeg blogget om skolen ja. Det kan dere se nedenfor. Jeg har vært ute idag. Jeg var med Marcus og Marita. Og Sofie selvsagt. Vi lekte først bom tikken. Etterpå lekte vi tikken. Så skulle meg og Sofie hjem. Vi fikk kvelds mat. Etterpå så vi på TV. Så gikk jeg på dataen. Etterpå leste jeg og skulle legge meg.

 
Skole

Idag hadde vi morgengym. Først finsh kanonball, så dodgeball. Det var bare gøyt. Etterpå hadde vi engelsk på dataen. Så var det norsk. Vi hadde litt om dikt og sånt. Det var frimenutt etterpå. Jeg hoppet overball. Etterpå var det matte. Jeg fikk inn gangeprøven fra i går. Fikk bare en feil. 38⁄39 poeng. Etterpå var det spising. Så var det K&H. K&H=Kunst og håndtverk. Etterpå var det frimenutt. Hoppet overball. Så fortsettet vi med K&H. Etterpå skrev vi et lite dikt hver. Så skulle vi hjem. Vi spiste våkk med nudler til middag. Etterpå gjorde jeg egelsk. Så fikk meg og Sofie litt coocies. Vi så litt på TV. Blogger mere senere.

SNX
Skole og vestkanten

Heisann!

Idag på skolen begynte vi med musikk. Jeg var på gruppe med Tina, Elise, Victoria og Marita. Etterpå hadde vi matte. Vi hadde en gangeprøve i test deg selv. Så var det frimenutt. Jeg hoppet overball. Etterpå  fortsettet vi med gangeprøven. Etterpå fikk vi gå ut på gangen når vi var ferdige. Vi leste litt. Vi skulle henge opp noen bilder. Det var vanskelig. Etterpå hadde vi spising. Etterpå var det gym. Vi hadde basket. Det var gøyt å være forann. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball og spilte litt bordtennis.Etterpå var det naturfag. Vi lærte om hvordan vi lagde barn. Det var litt flaut. Etterpå var det skolekor. Jeg var med i en scene. Vi har en forestilling som heter jakten på selvtilliten. Etterpå skulle jeg hjem. Meg og Sofie møtte mamma på veien. Vi skulle på vestkanten. Vi gikk først til dyrebutikken. Etterpå gikk vi til Kappahl. Etterpå gikk vi ned til biblioteket. Etterpå skulle vi hjem. Jeg gjorde lekser. Jeg skulle skrive trevers på et dikt og lese. Etterpå fikk meg og Sofie litt kjeks. Etterpå gikk jeg innpå dataen. Jeg leste etterpå. Så skulle jeg legge meg.

Skolebollen jeg spiste.

Her er vestkanten.

Sunniva<3
Blogget ikke resten fra igår

Sofie kom hjem fra bursdagsbesøket. Etterpå så eg og Sofie litt på TV. Jeg gikk innpå dataen etterpå og gikk innpå www.gosupermodel.no. Etterpå fikk jeg lov til og se litt av en film på TV Norge av mamma. Den heter"nattsvermeren" Jeg fikk tre små påske egg og et glass saft. Etterpå fikk jeg noen pærer. Så skulle jeg legge meg.

Sunniva<3
Inne dag

Halla!

Jeg var bare inne idag for det var regnværute. Jeg spiste litt toast til frokost. Etterpå så jeg på TV og var på dataen. Så skulle jeg dusje. Etterpå skulle Sofie i besøk og mamma skulle noe. Jeg var på gosupermodel på dataen og så på TV. Etterpå kom mamma hjem. Jeg spiste potetstapp med pølser til middag. Etterpå så meg og mamma på en film som heter "fritt vilt 3". Den var kjempe gøy! Varte i 1 og 1 halv time. Den var skummel. Etterpå var jeg litt på dataen. Skal blogge mer senere

Dette er filmen jeg så.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=z_ZwG1mKHRY

Her er traileren. Den er litt dårlig.

SNX

 
Fanatorget og litt mer

Heisann!

Idag var jeg ute med Marcus og Sofie. Vi så en somp. Vi gikk ned til den. Marcus tok foten sin ned i sompen men han kunne ikke ta foten lengre ned. Etterpå kjøpte vi en hotdog på besinstasjonen på vestkanten. Etterpå skulle meg, Sofie, mamma, Anne på fanatorget. Meg og Sofie så oss litt rundt. Etterpå fikk vi pistasj is. Så skulle vi se om en som heter Jørgen var hjemme. Tydeligvis ikke. Etterpå skulle vi hjem. Jeg var ute med Marcus. Jeg hadde ingen andre og være med. Da vi møtte hverandre spurte han om jeg ville være med han. Jeg måtte jo si ja da. Det er litt flaut og si nei. Vi gikk ned til noen felte trær i skogen. Vi så en liten hytte. Bare en boks egentlig men begge to passet inni den. Vi fant et forstørrelses glass. Vi tok det forann et blad. Det begynte og røyke. Så det gjorde vi ikke. Vi fant en veldig gammel peis fra gamledager. Den var veldig rusten og tung. Etter at jeg hadde sett på det forstørrelses glasse når den lyste fikk jeg syner. Etterpå skulle jeg hjem. Meg og Sofie så på film. Men jeg syntes at den var kjedelig. Den heter "De tre musketerene" Vi fikk litt snop og kjips da! Etterpå gikk jeg på dataen. Gjorde ikke noe mer spesseielt etter det.

Her er fanatorget.

Denne isen spiste vi. Pistasj is.

 

Dette er filmen vi så. De tre musketerer.

Sunniva<3
Norske talenter.

Har skrevet om skoledagen. Etterpå spiste vi pølser og potetstapp til middag. Vi skulle ikke ha middagsbesøk alikevel. Etterpå var jeg med noen inne hos meg og så på TV. Etterpå gikk jeg ut med en. Så skulle jeg inn. Meg og Sofie fikk kjips. Så var det da norske talenter. Det var mange som røyk ut. Og mange som kom videre.

Sunniva<3

 
Gøy skoledag

Idag begynte vi med musikk. Vi hadde blokkføyte og synging og noen greier. Etterpå hadde vi samfunsfag. Vi hadde om romeriket. Etterpå skulle jeg snakke med læreren min Kjell om noen greier mellom meg og Victoria. Etterpå var det fimenutt. Jeg hoppet overball. med Kizza, Elise, Odin, Marita, Victoria og Henriette. Etterpå fortsettet vi med samfunsfag. Så var det kantine. Etterpå var det arbeidsprogram. Så var det frimenutt gym. Vi hadde dodgeball. Så fortsettet vi på arbeidsprogrammet. Etterpå ryddet meg Marita og Victoria. Så skulle jeg hjem. Jeg var litt på dataen og så på TV. Skriver senere. Skal kanskje ha middagsbesøk.

SNX
Fotballtrening

Jeg skal skrive om resten idag. Jeg var litt på dataen. Etterpå kom Marita og Marcus. Sofie var med Marcus. Meg og Marita var alene. Etterpå gikk vi ut. Vi lekte bare tikken. Etterpå var det fotballtrening. Jeg kjørte med Maren og Renate. Vi løpte først rundt noen runder. Etterpå spilte vi med lag. Jeg var på lag med Marte, Anna, Maren osv. Jeg var back. Kjedelig! Etterpå hadde vi drikkepause. Etterpå byttet jeg med Marte. Hun var spiss. Det var gøyt. Jeg scorte ikke men jeg fikk dem til og score:D Etterpå gikk vi på treningrommet. Det er kjempe gøyt der. Etterpå skulle jeg hjem. Renate sin far kjørte. Han kjørte forbi bjørndalsskogen! Han var i sin egen verden. Så meg og Maren måtte gå fra busstoppet og hjem. Det var gøyt og snakke sammen, men det var iskald. Etterpå når jeg kom hjem dusjet jeg. Gadd ikke å dusje håret. Jeg spiste den nye grandiosa pizzaen med kjøttdeig til kvelds. Det var kjempe godt. Etterpå satt jeg litt på dataen. Også leste jeg:D

Her er pizzaen jeg spiste. Nammmmm!

Sunniva<3
Skole

Jeg var på skole idag. Vi hadde morgengym først. Vi danset og hadde dodgeball. Det andre laget vant. Etterpå hadde jeg bilde. Vi holdt på med reklame. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball med Kizza, Tina, Henriette, Victoria, Marita, Susanne og Elise. Etterpå hadde vi matte. Vi hadde gange. En liten prøve. Så hadde vi spising. Etterpå hadde vi gym. Vi hadde Jørgen. Vi spite basketball. Var litt gøy. men fikk nesten aldri ballen. Fikk den to ganger men de fyrte ballen til meg og skylte på meg! Åh! Jaja! Etterpå skulle jeg hjem. Jeg gjorde norsk lekser. Etterpå spiste vi pizza til middag. Det var en ny grandiosa med kjøtt deig. Den var veldig god. Skriver mere senere.

SNX
Vestkanten(resten av dagen)

Jeg har fortalt om skolen ja. Idag var vi på vestkanten. Meg og Sofie gikk i dyrebutikken. Vi så en fugl som nesten var lik Tina sin fugl(Pelle) bare det at den var helt grå. Det var en baby. Etterpå fikk vi 50kr av mamma for vi fikk kjøpe en is. Etterpå gikk vi på H&M. Vi så litt på klær. Hva ellers. Etterpå skulle vi hjem. Meg og Sofie fikk skiver, coocies og pærer. Også fikk vi en litt sunn skjokolade. Den var liten. Etterpå gikk vi på dataen. Jeg gikk bare innpå gosupermodel. Og bloggen selvfølgelig! Etterpå leste jeg. Også skulle jeg legge meg.

Dette er senteret.

Dette var klesbutikken vi var på.

Dette var Tina sin fugl. Nesten lik som den på vestkanten som jeg så.

Sunniva<3
Skole(halve dagen)

Idag begynte vi med RLE. Skjedde ikke noe spessielt. Etterpå hadde vi frimenutt. Jeg hoppet overball med Kizza, Marita, Tina, Elise, Henriette og Victoria. Så hadde vi matte. Vi hadde gange. Etterpå spiste vi. Også skulle vi ha norsk. Vi hadde om verb. Etterpå hadde vi frimenutt. Jeg hoppet overball med Kizza, Marita, Tina, Elise og Victoria. Etterpå var det engelsk. Så ryddet jeg(alene) Etterpå skulle jeg hjem. Jeg spiste pølsesuppe til middag. Så¨gjorde jeg lekser.Jeg hadde matte og lesing. utfordringen var enkel. Etterpå fikk jeg coocies. Så så jeg på TV.

SNX

Skolen jeg går på.
Utedag(resten av dagen)

Ja nå jeg har alt fortalt om skolen min. Vel jeg gikk ut med en venn. Vi møtte Marita, Mathias.E.N, Mathias K, Marius og Mathias.R.M. Vi gjorde masse forskjellig. Skjedde en liten ulykke med Sofie. Meg, Mathias.R.M., og en annen gikk et annet sted. Vi gikk opp i bingen. Og slevsagt måtte Mathias tulle. Det var neon som sa"vi leker at en av oss er djevler da" Så kommer Mathias løpende opp og sier"Du! Jeg skal være djevelen! Hit med den gaffelen!" Gaffel? Han tulte litt og sa at det var en gaffel. HAHA! Etterpå gikk vi ned til storelekeplassen igjen. Men da måtte meg og Sofie hjem. Vi spiste coocies når vi kom hjem. Og lefser og så på TV. Etterpå gikk vi innpå dataen min med et halvt eple. Etterpå var jeg litt på dataen. Så leste jeg. Også skulle jeg legge meg. Siden vi bare har vært ute halve dagen så legger jeg ut et bilde her fra forje sommer. He,he! Det jeg gjorde tidlig idag kan dere lese under på "skoledag idag"Sunniva<3
Skoledag idag

Idag begynte vi med morgengym. Vi begynte og danse. Vi danset noe veldig kjedelig. Vi bevegde oss men vi hoppet liksom bare. Etterpå trente vi. Det var litt gøyt og litt slitsomt. Etterpå hadde vi finsh kanonball. Etterpå hadde vi samfunsfag. Vi hadde om romeriket. Vi skulle skrive noen nøkkelord om romeriket. Etterpå hadde vi norsk. Vi skulle skrive ferdig en fortelling som heter"Sønn av en tyrfekter" Jeg skrev to sider. Også skulle vi printe det ut. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball med Kizza, Tina, Elise, Marita, Victoria og Henriette. Etterpå hadde vi matte. Vi hadde om gange. Vi hadde høye tall. Etterpå hadde vi spising. Odin delte ut kjeks for han hadde bursdag! Gratulerer med dagen Odin! Etterpå skulle vi lese og spille. Etterpå skulle vi hjem. Meg, Ingvild, Laura, Victoria og Marita. Etterpå skulle vi hjem. Jeg gjorde engelsk lekser. Så leste jeg norsk. Etterpå spiste vi mamma sin hjemmelagde pølsesuppe! Det var kjempe godt! Etterpå så jeg på TV. Så fikk vi dæssert. Vi fikk læfser! Skal fortelle mer ltt senere.

SNX
Resten idag!

Hei igjen<3

Nå skal jeg fortelle om resten idag. Idag var jeg på skolen. Det har jeg fortalt om. Etterpå gikk jeg innpå dataen og skjekket bloggen. Jeg hadde 55 kommentarer. Men nå har jeg 56. Etterpå kjedet jeg meg og gikk ut. Jeg ringte på til Marita. Men hun var hos Victoria. Etterpå syklet jeg en tur. Jeg syklet helt opp til Tina. Jeg merket ikke dem! Så ropte de"Hei Vicki!" Jeg er ikke noen Vicki. Da skjønte jeg ingenting. Så kjørte jeg videre. Så hørte jeg"Hei Sunniva!" Da snudde jeg og gikk tilbake. Det var Kizza og Tina! Jeg gikk bort til de og var med de. Etterpå gikk vi inn til Tina. Vi var på blogg og facebook. Etterpå gikk vi ut igjen. Vi lekte slåball med en håndball. Det var meg og Tina mot Kizza, for Kizza er jo så god. Hun kjøt utrolig langt. WOW! Etterpå ringte vi på til Victoria. Marita var der også!. Etterpå lekte vi slåball igjen. Så lekte vi bomgjemsel. Jeg begynte. Marita måtte ha den. Marita fant meg. Men hun gikk bare nærmere og nærmere og sa"Sunniva jeg kan se deg!" Jeg ventet til hun kom nærmere. Hun kunne like godt ha bommet meg når hun så meg istedenfor og gå nærmere og mase på at det var meg. Jeg løp til slutt frem og bommet meg. Tina og Victoria gjorde det sammtidig. Kizza ble funnet. Så måtte jeg hjem. Jeg syklet hjem igjen. Etterpå når jeg kom hjem spiste jeg is og wettos. Det er slaks frokostblanding egentlig men hadde ikke noe annet og spise en youghurt. Småe banan youghurter. Etterpå fikk jeg eple. Så var jeg på dataenm altså bloggen. Også leste jeg også skulle jeg legge meg.

PS: Hvist Kizza leser dette så les under på"Her er noen bilder til Kizza. Fant ikke så mange men lag header av det du syntes er finest hvist du gidder" Litt feil skrevet men hva så. Det står under.

Sunniva<3
Her er noen bilder til Kizza. Fant ikke så mangen men velg en av de du syntes er finest og lag header hvist gidder


Skoledag

Idag begynte vi med musikk. Vi prøvde noen streng innstrumenter. El gitar, bassgitar. Etterpå hadde vi matte. Vi hadde ganging. To måter og regne vanskelige stykker på. Begge to var kjempe enkle. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball med Tina, Christine, Elise, Victoria og Henriette. Etterpå hadde vi norsk. Vi leste litt og holdt på med avsnitt, punktum og noe sånt. Etterpå var det spising. Så var det gym. Vi hadde om rulling. Det var noen litt vanskeige og noe gøye. Etterpå var det frimenutt. Jeg hoppet overball med de samme som i første. Så vard et naturfag. Vi hadde om puberteten. Litt sånn om forrelskelse. Etterpå var det skolekor. Vi holdt på med forestillingen våres:jakten på selvilliten. Stian var Hjalmar på en sang. Noen jenter skulle spille at de elsket han. HAHA! Etterpå sang vi "du er suveren" Så var det noen replikker til noen. Etterpå danset vi salsa! Det var litt vanskelig da men det var gøyt. Jeg danset med Tina. Jeg var gutten og hun var jenten. HIHI!  Etterpå gjorde jeg lekser og spiste lapskaus til middag. Vi fikk lefser til dæssert. Etterpå så jeg litt på TV. Kanskje jeg skriver litt senere.

SNX

                                                                                                                                                                                 
Resten av dagen.

Heisann<3

Nå skal jeg fortelle litt mer om dagen. Jeg gikk ikke ut idag fordi at Sofie var syk og kunne ikke gå ut, så jeg måtte holde henne med selskap. Etterpå så vi på "TOY STORY 3" Hadde sett den før da men det var bare en gang. Den var gøy. Og på en måte litt tragisk. Så så vi litt på vanlig TV. Etterpå skulle vi dusje. Vannet varte lenge med varmt. Etterpå så vi på "Jumbo" eller så het den "Dumbo" For han ble kalt Dumbo for det at de store ørene. Dum-bo. Dum i begynnelsen og bo på slutten. Vet ikke hvorfor. Vi fikk poppkorn:) Etterpå gikk jeg på dataen og skrev dette. Eller gjorde det mitt i filmen da. HE, HE! Etterpå leste jeg bare litt. Skole imorgen vet`u! Her er bilder av filmene jeg så idag.

Sunniva<3
Morgenen

Idag våknet jeg kl:09:15. Jeg så litt på TV. Det var ikke noe særlig gøyt på TV akkuratt. Eller det var noe litt gøyt. En film som heter"gode venner 2" Den var gy. Etterpå spiste jeg toast. Så kledde jeg på meg og redde opp sengen og ordnet rommet mitt. Etterpå så jeg på TV igjen. Skal skrive litt mer om hva jeg gjorde senere. Les senere. Her er et bilde om morgenen.

SNXHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits