Scotland!!!

Hei!

På fredag reiser jeg til Scotland(i morgen) Gleder meg kjempe mye. Så det blir en bloggpause for meg da. Skal være i Scotland til torsdag!! Dumt at den siste serien av "wizards og weverly place" begynner i morgen. Det er da vi får vite hvem som blir familiens magiker. Kan sikker se den i Scotland. Den begynner når det er "super fredag" Halv 5 cirka. Men gleder meg så sykt til i morgen. Også skal jeg skrive hva jeg har gjort på skolen. Skal skrive det på word, og ta bilder med kameraet. Dumt jeg ikke kan ta med mobilen, men det er jo dyrt:O Ses om 6 dager da:)

SNX<3

- Skal du noe spes!?<3

Sunniva elsker 2012<3
Elevkveld&lt;3

HEI<3

Nå har jeg vært på elevkveld!! Jeg danset slow med Morten 2 ganger<3 Var med noen få. Også danset meg og Tina på dansegulvet. Vi var heeeelt ville!!!!!! Det var jækli gøy!!!!!! Også vant jeg limbo. Mange sa at jeg jukset for et eller annet.............. Men så danset vi danseleken da. Med frys og ned på rompen osv.... Også sto jeg i kiosken, også kjøpte jeg masse godt!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeg var igjen og ryddet da. Det var gøy. Så skulle jeg hjem. Har hatt det gøy!!!

Bare tok et bilde<3

- Hva har du gjort i dag?

Sunniva elsker 2012<3
Mye gøyt!!!

Hallaien!!!

Ha, ha! Har vært så opptatt av www.habchill.com sånn at jeg har glemt å blogge. Men jeg har vært på bowling. Feiret morsdagen, og Anette sin bursdag. Også har jeg vært på fotballtrening, også har jeg begynt på kirkekor. Også har jeg vært på liggebesøk til Ingvild. Også feiret jeg valentinsdagen med Morten. Vi spiste muffins og ga hverandre gaver. Jeg fikk en kjempe stor kjærlighet der det sto I Love You, og et hjemmelaget kort. Også ga jeg han en kopp der det sto I Love You med en bamse i, en liten kjærlighet der det sto I Love You på, og en hjerte sjokolade der det sto elsker deg på. Vært på kino med Morten, Jonas og Marita og sett "pus med støvler"(romantisk), hatt liggebesøk av Marita, vært ute og lekt mye, også var jeg på skolen i dag. I morgen er det huskonsert og da skal jeg synge alene. Har tenkt å synge "who says" Kan nesten alt av den. Også skal jeg reise til Scotland på fredag, og være der i en uke(hele vinterferien) Det var litt. PS: Blogget fordi at habchill ikke virket. Ha, ha!!!!

Meg og Morten ute<3

Meg<3

Anette<3

Tina og Dennis på vestkanten.

Meg og Ingvild på vestkanten<3

E bilde tatt av meg!(Noot!)

- Hva har du gjort i denne måneden!?

Sunniva elsker 2012<3
Basketballturnering!

Halla!

I dag var det basketballturnering. Sto opp altfor tidlig med et uhell, haha. Men jeg tok bussen til Landås, der vi skulle spille. Jeg var på lag med Laura, Susi, og Vici. Vi kom langt! Først vant vi 31-2. Så vant vi 18-12. Så tapte vi 19-14 da, men det var bare fordi at Laura skadet seg, og at da var vi bare 3 stk igjen. Men hun kom etterpå. Vi spilte bra. Etterpå spiste vi. Så skulle vi hjem igjen da. Da var jeg ute og akte osv. Også fikk jeg hjemmelaget skillingsbolle til kvelds og var på PC-en og snakket med Tina osv. Og det beste av alt...NULL SKOLE! Vi fikk lov til å ta med oss kamera eller mobil. Kunne gjerne tatt bilder...eller egentlig ikke vitsen, for vi kunne ikke lagt bildene ut på nettet. Boring!

Snøbilde tatt av meg for noen måneder siden.

- Har du hatt en skoledag der du har fri og gjør gøye ting med klassen?

Sunniva elsker 2012<3
Dere er toppen!

Hei!

Har ikke tenkt på å gi ros til leserne mine! Jeg får hele tiden mange og fine kommentarer på bloggen min, og setter pris på det, og har bare fått 3 stygge kommentarer på 1 år! Jeg fikk 10 kommentarer på 15 min, og det er jo helt utrolig! Rekorden min er 42 kommentarer! Og nesten på begynnelsen på bloggen fikk jeg 24 kommentarer av en, og en av dem var fra en annen. Men jeg er fornøyd med bloggen min og håper jeg kommer på topplisten en dag!(om 2 år?) Ha, ha!- Er du fornøyd med bloggen din?

Sunniva elsker 2012<3
Skole i morgen&gt;:(

Heisann!

Søren assa! Nå er det selfølgelig skole i morgen. Det er den verste dagen i morgen. En dårlig dag og starte skoledagen på. Vi har først norsk, så engelsk, så 2 timer med RLE, hello, men så er det jo gym det det er helt ok, men så er det skolekor osv. Men det er den mest absolutt den mest kjedeligste dagen i hele uken!

Litt av skolen min. Det var her et sted den ulykke skjedde. Litt lengre borte til venstre. Der er det en is bakke.

- Gleder du deg til skolen i morgen?

Sunniva elsker 2012<3
Aking+ulykke

Hei!

I dag var jeg med Morten og akte. Men det gikk så vidt å ake i akebakken fordi det var så mye snø, så da gikk vi opp på skolen der det var is. Det var mye gøyere! Helt til Morten dultet litt an i meg med et uhell, sånn at jeg smalt fjeset i isen. Jeg blødde sykt mye neseblod. Det meste jeg har blødd i hele, absolutt hele mitt liv! Også har et av skoletennene blitt slått inn i tannkjøttet så jeg må til tannlegen:( Men heldigvis var det en lærer på skolen og en dame som hjalp med meg papir og sånne greier. Det hadde komt blod på hele fjeset mitt jakken og det rant inn i munnen! Men etterpå vasket jeg det vekk. Ville ikke ta bilde av det for det hadde vært litt sånn teit. Men Morten fulgte meg hjem og var inne hos meg og spilte wii, var på PC-en, og spiste hjemmelaget skillingsbolle<3

- Har du kjæreste?

Sunniva elsker 2012<3
Bowling og kirkekor!

Heisann!

 I går var jeg på vestkanten med Henriette. Vi kikket litt rundt og sånt. Også var jeg på bowling med Henriette. Jeg manglet penger og Henriette ga meg penger:D Jeg vant begge rundene. Vi fikk slush og is til. Også spilte vi ishockey, og Henriette betalte.. Da vant Henriette. He, he! Også spanderte Henriette pomfritt på meg. Snille Henni! Etterpå møtte vi Tina. Vi kikket litt rundt. Så skulle meg og Tina på kirkekoret, "soul children". Vi møtte noen andre på fotball laget der, også noen flere, og spiste kvelds der. Vi spiste skiver. Også skulle vi prøvesmake kaviar. Det smakte og luktet som lim! ÆSJ! Så skulle jeg hjem.

En liten fugl i garasjen.

Henriette som bowler.

Bowling banen.


Meg som bowler.

Her skjønte jeg ingen verdens ting!

Henriette som vinner ishochey.

Meg som drikker slusj.

Henriette som drikker slusj.

Meg og Henriette<3


Henriette som kommer med isen vår.

Meg og Henriette som spiser is.

Hadde revet av all sjokoladen.

Må du bruke sånn?

Utsikt.

Henriette.

Henriette som deler pomfritt med meg<3

He, he! Henriette=barnslig.

Ha, ha! Jeg=barnslig.

Meg som prøver levestift.

Tina og Blerina i spisehallen på kirkekoret<3

- Hva gjorde du på torsdag?

Sunniva elsker 2012<3
Juniorklubb!

Hei!

I dag har jeg vært på juniorklubb. Meg, Tina, Susanne og Marita var de eneste 6. klassingene! Det var flaut. Ærika går i 5. klasse. Hun var den eneste 5. klassingen! Jeg var med Tinixen og Susi. Vi tulte med DJ-en. Trodde det skulle være kjedelig på klubben, men bedre enn å være hjemme å glo på PC-en! Men vi klatret hele tiden over og til DJ rommet. Vi gjemte oss under bordene. Også spiste vi mat der, lekte danseleken, lekte limbo, og bom-gjemsel. Også var jeg litt med Marita, Victoria og Ærika. Jeg var også litt ute med dem. Men det var bare i sånn 15 min. Vi akte litt også lekte vi litt ring på spring.

Her klarte vi å tvinge DJ-en til å få velge sangXD

Meg som er musestille, og som gjemmer meg under pulten.

Susanne har en alvorsprat med DJ-en om å få være der inne.

 Limbo<3

Dansegulvet!

- Har du vært på juniorklubb i bjørnehiet eller noen andre steder før?

Sunniva elsker 2012<3
SPM svar!

Heisann!

Nå skal jeg svare på spørsmålene!:

Fra Ellinor:

Favoritt sang?: Good feeling faktisk.

Favorittklesplagg?: Shorts.

Kan du svare på video?: Vet ikke hva du mener med det...

Fra Ann Kristin:

Hvem spurte av deg om Morten?: Jeg.

Har du kysset Morten på munnen mer enn 4 ganger?: Ja.

Hvem er dine bestevenner?: Hanna, Lorentine, Maria, og Marita.

Hvor mange har du vært sammen med?: 4 stk.

Hvilken sminke bruker du?: Vet ikke, bruker nesten aldri sminke, men vist jeg skal, så bruker jeg øyenskygge og levestift.

Fra Tina:

Kan du svare på video?: Vet ikke hva du mener med det...

Hvilke dato skal du flytte til Scotland?: Vet ikke helt, men mamma sier at det kanskje heller blir om 1 og 1 halvt år fordi at hun vil at vi skal fullføre barneskolen.

Fra Stina:

Kjekkeste du har gjort?: Reise til andre land.

Hva synes du om bloggen min?: Mange fine bilder, kule innlegg, og veldig inntresang.

Fra Emilie:

Hva skal du gjøre før du dør?: Den var ikke lett, men tror jeg ikke kommer til å gjøre så mye, for da er jeg jo gammel, og vet jo ikke når jeg dør, men kanskje jeg vil være med de jeg er glad i.

Fra Henriette:

Når skal du flytte til Scotland?: Om 1 og 1 halvt år. Står mer på spørsmålet til Tina:)

Fra Hanni:

Hvor mye veier du?: 36,5kg.(med klær på)

Hvor høy er du?: 1m,40cm

Er du feit?: Nei, er helt normal:)

Har du kysset Morten på munnen før?: Ja.

Si fem bra ting om Henriette i klassen din: Hun er snill, hun er smart, hun er grei å snakke med, hun er støttende, og hun er hjelpsom :D

Det var min SPM!<3

- Har du hatt SPM før?

- Syns om SPM-en min?

Sunniva elsker 2012<3Her kan du skrive om deg selv eller hva du vil.


arkiv


Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
April 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011
Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Januar 2011


kategorierBlogg

linker


blogg.no
Få din egen blogg!

design


Designet er laget av Katrine.

hits